Individualno svetovanje paket START

TVOJ ZAKAJ.

TVOJA SUPERMOČ.

 

Ali veš, zakaj si želiš v poslu početi prav to in ne česa drugega? Ali veš komu želiš pomagati? Ali veš, kaj so tvoje edinstvene kvalitete, ki te delajo unikatno, drugačno in so v resnici tvoja največja konkurenčna prednost? Zakaj je tako zelo pomembno za tvoj poslovni (in tudi zasebni) uspeh, da imaš jasne odgovore na ta vprašanja?

Pri delu s samostojnimi podjetniki in malimi podjetji vedno znova opažam, da ne glede na to, ali so podjetniki šele na začetku svoje poslovne poti, ali pa že dolgo v tem svetu, se vsi soočajo s podobnimi vprašanji: Kako naj oblikujem komunikacijo, ki bo jasno nagovarjala mojo idealno stranko? Kako naj dosežem več pravih strank, povečam prodajo in postanem prepoznaven na trgu? Kje naj začnem? Zveni znano?

»Maja, ne mi sedaj še ti govoriti o tem, da moram bolje definirati svojo tržno nišo …«. Ne, ne bom, ker …

Uspešna komunikacija se ne začne pri definiranju ciljne skupine, ampak še en korak prej: PRI TEBI!

NAJ TI POMAGAM NAJTI JASEN POSLOVNI FOKUS, KI BO GRADIL NA TVOJI EDINSTVENOSTI IN SUPERMOČI.

Vsak izmed nas ima nekaj posebnega, nekaj, kar nas loči od drugih. Včasih tega ne vidimo, ker tisto, v katerih smo zares dobri, se nam pogosto zdi samoumevno … Toda ravno to je tisto, kar lahko naredi razliko v tvojem poslu.

Da bi ti pomagala pri tem res najpomembnejšem prvem koraku do uspešnega srčnega posla, na katerem gradijo vsi naslednji koraki, sem oblikovala novo možnost individualnega svetovanja:

 

Individualno online svetovanje
TVOJ ZAKAJ. TVOJA SUPERMOČ. 🦸‍♀️

S tem svetovanjem ti bom pomagala najti tvoj “zakaj” in prepoznati tvojo supermoč v treh korakih. Kaj vse je vključeno?

Ogrevanje: Najprej boš doma v miru in v pravi energiji odgovoril/a na nekaj vprašanj, ki bodo pognala v razmišljanje tvojo podzavest in bodo osnova za najin prvi pogovor.

Poglabljanje: Na 1:1 ZOOM srečanju (60 min) bomo nato odgovore poglobili. Dobil/a boš tudi konkretne naloge, ki jih boš izpolnil/a do drugega srečanja ter prejel/a delovne liste in predloge, ki ti bodo olajšale delo.

Refleksija in prepoznavanje tvojega »zakaj« in tvoje supermoči: Na drugem 1:1 ZOOM srečanju (60 min) bova naredili refleksijo vsega, kar boš pripravila in ti bom pomagala prepoznati tvoj zakaj, tvojo supermoč in s tem tudi tvojo unikatnost in tvojo največjo konkurenčno prednost.

Prijaviš se prek kontaktnega obrazca tukaj.

Na voljo so 4 mesta.

🎁 BONUSI

Ker si iskreno želim, da uspeš, da tudi prepoznaš svoj namen in svojo supermoč in ju uporabiš da dvigneš svoj posel na višji nivo, boš v sklopu individualnega svetovanja TVOJ ZAKAJ, TVOJA SUPERMOČ prejel/a tudi:

1. Dostop do posnetkov najinih dveh ZOOM srečanj za 2 meseca

2. Dostop do lekcije iz moje Spletne šole marketinga Tvoj posel. Tvoj brand, ki se nanaša na to vsebino, za 2 meseca.

3. Če te po zaključku zamika, da bi naredila še vse preostale lekcije in module v moji šoli marketinga in korak po korak zgradila trdne temelje svoje komunikacije, ti bom 50% vrednost te investicije odštela od cene tečaja.

 

TVOJA INVESTICIJA

To individualno svetovanje z vsemi bonusi lahko dobiš že za enkratno investicijo 222 €, kar je manj kot stane ena ura individualnega svetovanja pri meni. Število mest je omejeno na 10, ker je tudi moj čas omejen. Fer?

Ponudba velja do četrtka, 26. oktobra do polnoči oz do zapolnitve 10 razpoložljivih mest. Mesto je tvoje, ko je plačilo paketa svetovanja izvedeno.

Prijaviš se prek kontaktnega obrazca tukaj.

Svetovanje izvedeva enkrat do konca tega leta. Ob potrditvi sodelovanja poiščeva termine, ki odgovarjajo obema. Tako bo skok v novo leto gotovo bolj jasn in fokusiran v pravo smer.

KAJ PRAVIJO DRUGI O MOJIH SVETOVANJIH

“Iskala sem osebo, ki bo resnično znala začutiti utrip, srce našega podjetja, kaj nam je pomembno, naše vrednote in znala to tudi preliti v našo komunikacijo.

Maja se je izkazala za odlično poslušalko, ki v celoti začuti človeka in zna iz pogovora potegniti bistvo, tudi če ga sam morda ne vidiš. Sedaj imam veliko bolj jasno sliko, koliko kvalitet imamo.

Damjana Kristanc

Pizzerija Njamy

“Moj največji izziv je bil, da moja digitalna komunikacija ni imela rdeče niti, vsebina je bila bolj amaterska in zato ni prinesla željenih rezultatov.

Danes moje marketinške aktivnosti postajajo vedno bolj strukturirane in profesionalne, kar se že kaže tudi na rezultatih. Maja ne samo, da je strokovno podkovana, ampak je tudi izjemno prijazna, dostopna in topla oseba, ki ti resnično prisluhne, obenem pa te nežno poriva naprej tja, kamor si sam ne bi upal. ”

Ana Bergant

Follow Your Joy

“Z Majino pomočjo sem postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in dobila bolj jasno luč kam in kako morem nadaljevati. Moja komunikacija je dobila rdečo nit, kar se najbolj odraža v komunikaciji na mojih družbenih omrežjih, v kratkem pa bo prenovljena tudi spletna stran. Sodelovanje z Majo bi svetovala vsakemu, saj zna resnično poslušati. Začutila je mojo poslovno zgodbo in cilje, ki jih želim doseči, je zelo topla in prijazna oseba in ima res ogromno strokovnega znanja. Toplo priporočam.””

Nina Slavec

Slavec design

Poznavanje tvojega 'zakaj' in tvoje supermoči je prvi korak in ključ do uspeha v poslu.

VEŠ, KAJ SE BO ZGODILO, ČE BOŠ BOLJE POZNAL/A SVOJ ZAKAJ IN SVOJO SUPERMOČ?

🦸‍♀️ Bolje boš razumel/a v čem si resnično izjemna, kako izstopiti iz množice in ponuditi tisto, kar je edinstveno in vredno prav za tvoje stranke.

🦸‍♀️ Povečala se bo motivacija za delo, ko boš razumel/a, zakaj počneš to, kar počneš. Vrnila se bo tudi zavzetost in strast, ki sta se po poti morda že malo izgubili.

🦸‍♀️ Tvoja komunikacija s strankami bo postala bolj jasna. Ko bodo videle in začutile, da delaš iz svojega namena se bodo tudi lažje povezale s tabo.

🦸‍♀️ Sprejemati boš začel/a boljše odločitve in strategije, ki bodo v skladu s tvojim namenom – lahko se boš bolj usmerila v dejavnosti, ki so v skladu s tem, kar si in kjer si najboljši/a

🦸‍♀️ Vse pridobljeno znanje boš lahko uporabila tudi v prihodnosti, tako v poslu kot v vseh drugih vidikih svojega življenja.

Si pripravljen/a na prvi korak?

Na voljo je 10 mest.

Tvoja mentorica Maja Lapajne

Tvoja mentorica Maja Lapajne

Marketingašica in digitalka po duši, z digitalnim marketingom in digitalizacijo podjetij se ukvarja že več kot 20 let. Danes kot samostojna podjetnica, predavateljica, mentorica in svetovalka svoje znanje in bogate praktične izkušnje deli med »male«, da zaživijo njihove srčne poslovne zgodbe in zasije njihova edinstvenost, na trdnih in trajnih komunikacijskih temeljih.