mag. maja lapajne

“Strokovna, profesionalna, samoiniciativna, kreativna, praktična pri iskanju rešitev, dobra poslušalka, dosledna pri izvajanju, jasna v komunikaciji, odzivna in simpatična, pozitivna oseba.” Vsaj tako me opišejo moji poslovni partnerji. Ne verjamete? Stopite v stik z mano in se osebno prepričajte.

Pozdravljeni, sem Maja Lapajne, marketingašica, digitalka po duši, z digitalnim marketingom in digitalizacijo podjetij se ukvarjam že več kot 20 let. 

Od leta 2020 tudi kot samostojna podjetnica, predavateljica, mentorica in svetovalka startupom, mikro in malim podjetjem s področja digitalnega marketinga.

Svoje znanje in izkušnje s področja digitalnega marketinga sem 17 let pridobivala na hitro rastočem, visoko konkurenčnem trgu telekomunikacij, kjer sem sodelovala in vodila številne projekte s področja digitalizacije podjetij, digitalnega marketinga, blagovne znamke in najboljše uporabniške izkušnje. Vas zanima več? Preverite moj Linkedin in se povežimo tudi tam.

Tudi zasebno sem se od nekdaj navduševala nad možnostmi, ki jih spletna komunikacija prinaša, najprej na svojem blogu Čas za kreativnost, nato pa na portalu SewToy in tako v praksi na svojih projektih izpopolnjevala znanja s področja digitalizacije podjetij, vse od oblikovanja spletnih strani, spletne prodaje, oglaševanja in e-mail marketinga ter svoje znanje v praksi ves čas nadgrajevala in prenašala naprej.

Od leta 2020 izobražujem, predavam in podjetjem pomagam pri digitalizaciji poslovanja (nekaj projektov digitalizacije podjetij in kako je sodelovati z mano, si lahko pogledate v sklopu Digitalizacija podjetij.) 

Trdni temelji, stalen stik s prakso, širina in občutek za ljudi mi omogočajo, da vam lahko pomagam zanesljivo in uspešno doseči vaše digitalne cilje. Če pa bo nekaj izven moje stroke, vam pomagam najti pravega partnerja za vas.

Kako vam lahko pomagam navdušiti vaše stranke? Za čas trajanja projekta lahko postanem del vaše ekipe in uporabim vsa svoja znanja in izkušnje, da v skladu z vašimi potrebami in željami skupaj uspešno dosežemo zastavljene cilje.

Skupaj smo pisali že veliko uspešnih poslovnih zgodb.

Čas je za vašo! Povežimo se.

Prek 700 udeležencev

izobraževanj in delavnic

63 udeležencev

je uspešno zaključilo intenzivna 30 ali 50-urna izobraževanja

18 podjetij

Pomoč pri digitalizaciji in postavitvi trdnih marketinških temeljev.

Zaupali so nam že

Stopimo v stik