pot, na katero vas vabim, sem prehodila tudi sama.

Čisto celo, z vsemi vzponi in padci, vsemi ovinki in obvozi. Prav zato vam danes lahko dam 20 let znanja in izkušenj, ki velikim podjetjem prinašajo milijone! Znanje, s katerim boste lahko spremenili svet.

Nekako tako kot Robin Hood  – no, če odštejemo zelene pajkice 😉

In vse to sem lahko (prav zaradi unikatne kombinacije znanj in izkušenj) za vas zapakirala v enostavne in učinkovite korake po katerih vas peljem, korake, ki so  preverjeni v praksi znova in znova.

moja srčna pot

Se ti čaj ali kava še nista čisto ohladila? Te zanima, kako so nastajali in se sestavljali koščki na moji srčni poti? Potem te vabim, da se še malo razkomotiš in bereš dalje.

1990

Tehnologija & ljubezen do pisane besede

Srednja naravoslovno-tehniška šola Šentvid, štiri leta odkrivanja sebe, veselja do matematike in fizike, kreativnosti in velike ljubezni do pisane besede. Hvala najboljša učiteljica slovenščine prof. Tomaževič!

1996

Marketing – ko študij dobi smisel

Ena točka me je ločila od študija arhitekture, zato sem se vpisla na Ekonomsko fakulteto. Moja kreativna duša je dve leti resnično trpela pri financah, računovodstvu in sorodnih predmetih, potem pa sem v tretjem letniku vpisala smer marketing in to je bilo to!

2003

Diploma, magisterij, vmes pa nabiranje dragocenih praktičnih izkušenj

Veliko popite kave in delovnih podaljšanih koncev tedna, je bilo potrebno, da sem ob  delu spisala magistrsko nalogo in postala Magistrica znanosti s področja Tržnega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede.

2001

Dragi Si.mobil, dragi A1 – hvala!

18. let! Učenja, rasti v izredno dinamičnem, mladostnem, mednarodnem podjetju.

Pot, me je vodila od strokovnjakinje za tržno komuniciranje, projektne vodje, vodje ekipe za interne izboljšave, vse do vodje za uporabniško izkušnjo in še marsikaj vmes.

Koliko projektov s področja digitalizacije se je odvilo v tem času! Koliko neverjetnih ljudi sem spoznala in imela priložnost z njimi sodelovati, graditi, premikati meje.

Hvaležna za to izkušnjo do neba in nazaj. Hvala, dragi Si.mobil, dragi A1!

Fotografija blagovne znamke SewToy by Mjaa lapajne - kroj za lisičko
Fotografija blagovne znamke SewToy by Mjaa lapajne - kroj za lisičko
Maja Lapajne_SewToy kroji za igrače_medvedek blazina

2008

Čas za kreativnost

Med mojo drugo porodniško zaživi moj prvi blog Čas za kreativnost, kjer veselje do ustvarjanja delim z drugimi neverjetno nadarjenimi slovenskimi ustvarjalkami, pogled na svet čez otroške oči pa postane moj velik vir navdiha.

2011

SewToy, Creating magic

Koliko neprespanih noči, podočnjaki do kolen … sina je bilo tako zelo strah teme, da ni in ni more spati v svoji posteljici.

Po vseh neuspešnih poskusih, da bi to rešili, sem mu sešila ljubkega netopirčka s čarobno močjo, s katero je svojega najboljšega prijatelja varoval celo noč. In ker otroci verjamejo, je delovalo!

Rodil se je SewToy, kjer z digitalnimi kroji in navodili za izdelavo mehkih prijateljev pomagam mamicam po vsem svetu ustvarjati čarobnost v življenju njihovih otrok.

V moje življenje stopijo Mailchimp, Pinterest, Facebook, Instagram in Etsy, ki mi vsi pomagajo, da dosežem in se globje povežem z več mamicami, babicami in kreativnimi tetami.

Najbolj priljubljen kroj mačkona Berija je do sedaj obiskalo že skoraj 500.000 ljudi!

Iz celega sveta dobivam zahvale in magične zgodbe, kako so moji mehki prijatelji pomagali ustvariti čarobne, nepozabne  trenutke. Ni besed, ki bi opisale mojo hvaležnost.

2020 –

V podjetniške vode s srčnimi podjetnicami in podjetniki

Zaradi Coronavirusa in nastale gospodarske situacije sem čez noč, zelo nepričakovano, prvič v življenju ostala brez redne zaposlitve.

Po prvem šoku sem se odločila, da je to moja priložnost, na katero sem čakala 20 let!

Prijavila sem se v program za Naj podjetniško idejo Podjetniškega Inkubatorja Postojna, kjer so mi pomagali najti moj kompas in poiskati manjkajoče koščke moje podjetniške sestavljanke.

Pokazali so mi, kako lahko združim vsa svoja znanja, ki sem jih dobila v šolah, na fakulteti, v praksi, kako je moj posel lahko hkrati tudi moj hobi in moj hobi posel.

In to lahko sedaj naučim tudi vas!

Danes kot svetovalka, mentorica in predavateljica s področja digitalnega marketinga pomagam srčnim podjetnicam in podjetnikom do samozavestne, učinkovite in poslovno uspešne komunikacije na digitalnih kanalih, da lahko ustvarjajo lepši, prijaznejši svet za vse nas.

Najdete me tudi v katalogu SPIRIT strokovnjakov in mentorjev za start-up in scale-up podjetja.

Vesela bom, če bom lahko del vaše srčne poslovne poti prehodila z vami.

Skupaj smo pisali že veliko uspešnih srčnih poslovnih zgodb.

Čas je za vašo! Pridružite se mi.

Prek 700 udeležencev

izobraževanj in delavnic

63 udeležencev

je uspešno zaključilo intenzivna 30 ali 50-urna izobraževanja

18 podjetij

Pomoč pri digitalizaciji in postavitvi trdnih marketinških temeljev.

naredite prvi korak na svoji srčni podjetniški poti
pišite mi

Če ste prišli čisto do tukaj, bi vas res rada spoznala. Vas in vaše veliko srce, slišala, kako bosta ustvarila lepši in prijaznejši svet za vse nas. Poglejva, kako vam lahko pomagam srčni cilj doseči bolj lahkotno in hitreje.