digitalni marketing coaching

Se želite naučiti digitalnega marketinga? Potrebujete nekoga, ki vas bo struktuirano peljal čez prave korake od trdnih temeljev do samozavestne komunikacije? Potem je individualni coaching prava izbira za vas.

digitalni marketing mentoriranje

POSTANITE SAM SVOJ STROKOVNJAK ZA DIGITALNI MARKETING 

Ni treba, da je težko, le vedeti morate, kje začeti in tu vam lahko pomagam. Delo boste opravili sami ob moji podpori, znanju, vodenju in po poti tudi sami postali strokovnjak za digitalni marketing svoje blagovne znamke.

1. CELOSTEN PRISTOP

  • začneva pri osnovah in  korak po korak zgradiva trdne temelje vaše komunikacije
  • oblikujeva vašo celostno podobo, vašo blagovno znamko, ki bo odražala vašo energijo in pritegnila idealno ciljno skupino
  • izbereva najprimernejše komunikacijske kanale za vas.
  • naučim vas specifike komunikacije na vsakem od izbranih kanalov, da boste lahko sami komunicirali samozavestno, lahkotno in učinkovito.

2. POMOČ LE NA DOLOČENEM DIGITALNEM KANALU

Potrebujete pomoč le pri vzpostavitvi določenega kanala komunikacije? Ste se odločili da boste prešli na Mailerlite, odprli stran na Facebooku, izpeljali izziv v Facebook skupini, pričeli komunicirati tudi na Instagramu? Morda potrebujete novo spletno stran ali le prenovo obstoječe, ki bo narejena v skladu s trenutno najboljšo prakso? Kontaktirajte me, lahko vam pomagam, da boste svoj cilj dosegli veliko hitreje in bolj lahkotno.

 

CILJ JE, DA BOSTE PO ZAKLJUČKU COACHINGA NA DIGITALNIH KANALIH KOMUNICIRALI PROFESIONALNO, STROKOVNO, UČINKOVITO IN SAMOZAVESTNO, DA BO VAŠA KOMUNIKACIJA ODRAZ DUŠE IN ENERGIJE VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE. POVSOD IN VEDNO.

“Z Majino pomočjo sem postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in dobila bolj jasno luč kam in kako morem nadaljevati. Moja komunikacija je dobila rdečo nit, kar se najbolj odraža v komunikaciji na mojih družbenih omrežjih, v kratkem pa bo prenovljena tudi spletna stran. Sodelovanje z Majo bi svetovala vsakemu, saj zna resnično poslušati. Začutila je mojo poslovno zgodbo in cilje, ki jih želim doseči, je zelo topla in prijazna oseba in ima res ogromno strokovnega znanja. Toplo priporočam.””

Nina Slavec

Slavec design

“Moj največji izziv je bil, da moja digitalna komunikacija ni imela rdeče niti, vsebina je bila bolj amaterska in zato ni prinesla željenih rezultatov. Danes moje marketinške aktivnosti postajajo vedno bolj strukturirane in profesionalne, kar se že kaže tudi na rezultatih. Maja ne samo, da je strokovno podkovana, ampak je tudi izjemno prijazna, dostopna in topla oseba, ki ti resnično prisluhne, obenem pa te nežno poriva naprej tja, kamor si sam ne bi upal. ”

Ana Bergant

Follow Your Joy

“K Maji sem prišla, ker sem želela priti do »orodij«, da bi s svojimi izdelki postali bolj uspešni in prepoznavni na trgu. Začeli sva čisto na začetku. Sedaj imam jasnejšo sliko, kaj digitalni marketing je, spoznala sem kaj vse smo izpustili, predno smo se lotili posla in kako pomembno je, da z majhnimi koraki prehodiš dolgo pot. Maja je zelo srčna oseba, vedno pozitivno naravnana, z veseljem deli svoje znanje, pomaga, te usmerja. Ima širok nabor znanja, zato stvari vidi drugače in ti zna to tudi predstaviti. Res sem vesela, da je Maja del naše zgodbe.”

Martina Vrh

Žaži