mentorstvo in  INDIVIDUALNO SVETOVANJE

POSTANITE STROKOVNJAK ZA MARKETING 

Želite razviti svoje marketinško znanje in postati prepoznavni na svojem področju? Ste samostojni podjetnik, zaposleni v marketingu ali strokovnjak s področja videa, fotografije, oblikovanja ali dizajna? Tesno sodelujete z marketingaši, oglaševalskimi ali medijskimi agencijami pri ustvarjanju vsebin? Sem samo klik stran in lahko vam pomagam!

 • Uporabite 20+ let praktičnih izkušenj v marketingu, s katerimi vam bom pomagala osvojiti kompleksne marketinške pojme, pristope in orodja na enostaven in strukturiran način.
 • Zgradili bomo trdne temelje samozavestne komunikacije, pri tem bom z vami delila znanje, ki jih velike korporacije uporabljajo z velikimi proračuni.
 • Oblikovali bomo vašo edinstveno marketinško strategijo, ustvarili bomo zgodbo, ki bo magnetno privabljala idealne stranke, da vam pomagam doseči vaše srčne poslovne sanje.

Vse to s prilagojenim individualno zasnovanim menstorskim procesom in podporo! Vabljeni na pot, da postanete strokovnjak za marketing svoje blagovne znamke ali blagovne znamke vaših strank – enostavno, strukturirano in v praksi preverjeno učinkovito.

MOŽNOSTI INDIVIDUALNEGA SODELOVANJA 

Postani strokovnjak za digitalni marketing individualno svetovanje in tečaj

#1 VIP INDIVIDUALNO SVETOVANJE

MARKETING STROKOVNJAK od A do Ž

Program individualno zasnujeva in prilagajava glede na vaše potrebe in želje. Pri tem slediva strukturi, ki jo sledimo tudi v spletni šoli marketinga, kjer sem na enem mestu zbrala 20 letne izkušnje iz področja marketinga, brandinga, komunikacije in ga prilagodila podjetnikom in manjšim podjetjem, ki niso marketinški strokovnjaki, si pa želijo prevzeti kontrolo nad komunikacijo, s svojo edinstvenostjo izstopiti iz konkurence in s svojo komunikacijo doseči več idealnih strank.

V INDIVIDUALNEM MENTORSKEM SVETOVANJU MARKETING od A do Ž  prejmete vse ugodnosti udeležencev šole marketinga, hkrati pa vzporedno tesno sodelujeva v obliki individualnega programa in spletnih srečanj:

 • Priprava individualnega načrta dela glede na vaše potrebe in želje (1x individualno srečanje 60 min)
 • 7x individualno svetovanje (ZOOM predvidoma na 14 dni, trajanje 60 min, posnetek srečanja)
 • 4x SOS svetovanje (15 min hitra intervencija)
 • Dostop do vseh videov in vsebin v Šoli marketinga: 6 modulov (videoposnetki, templejti, delovni listi, predloge …)

BONUS

 • Zaprta Facebook skupina šole marketinga, kjer poteka tudi video izziv
 • Srečanja skupine Šole marketinga z dodatnimi poglobitvenimi temami (ZOOM na 14 dni)

 

Cena: 3.333 € (plačilo v enkratnem znesku) ali 6 x 655 €  (plačilo v 6 obrokih)

Na voljo 2 mesti

Start paket individualno ga svetovanje digitalni marketin

#2 START PAKET INDIVIDUALNO SVETOVANJE

TVOJ ZAKAJ. TVOJA SUPERMOČ.

Si želite individualno sodelovati a še niste pripravljeni na tako velik korak? Bi me radi prej bolje spoznali kot mentorico, videli kako se ujameva in preverili kar učim v praksi? Potem je START PAKET pravi za vas.

Kaj vse dobite v sklopu START PAKETA:

 • Kje sem & kam si želim (Orientacijski vprašalnik)  z mojo povratno informacija z usmeritvami in poglobitvami
 • Delo po lekciji iz šole marketinga: Pomen mindseta za poslovni uspeh, 21 min (na voljo 14 dni) + domača naloga, da naučeno uporabite v praksi
 • Delo po lekciji iz šole marketinga: Moj namen, esenca moje blagovne znamke (video, 49 min, na voljo 14 dni + delovni list + 2 praktični vaji)
 • 2x  ZOOM individualno svetovanje (60 min, dobite posnetek srečanja)
 • Bonus: Kako naprej, kako v akcijo od tu naprej: Lekcija iz šole marketinga Kako zgradimo magnetno blagovno znamko? (na voljo 14 dni)

 

  Cena: 222 € (plačilo v enkratnem znesku) ali 3 x 77 €  (plačilo v 3 obrokih)

  Na voljo so 4 mesta

   

  BONUS: Če se boste po zaključku START paketa odločili za nadaljevanje na individualnem paketu MARKETING OD A DO Ž  ali v ŠOLI MARKETINGA vam vrednost paketa START odštejem od cene teh dveh paketov, saj boste že naredili prvi temeljni kamen do učinkovitega marketinga teh dveh programov. Fer?

  Od hobija do biznisa brezplačni priročnik

  #3 INDIVIDUALNO SVETOVANJE

  BREZPLAČNI 30 MINUTNI POSVET (ZOOM)

  Si želite osebne pomoči strokovnjaka za marketing a niste prepričani, kakšna oblika sodelovanja bi bila za vas najprimernejša? Bi me morda le radi nekoliko bolje spoznali, videli, če in kako vam lahko pomagam na vaši srčni podjetniški poti?

  Izkoristite možnost 30 min brezplačnega posveta in  20+ let znanja in izkušenj s področja digitalnega marketinga in grajenja uspešnih blagovnih znamk, da najdeva odgovore na tista vprašanja, ki vas v tem trenutku najbolj “mučijo” in držijo na mestu.

  Preko prijavnega obrazca mi zato pošljite čim več konkretnih vsebin, da jih pred srečanjem pogledam in bo teh 30 min čim bolje izkoriščenih.

  Se veselim zagotovo zanimivemu klepetu,

  Maja Lapajne

   

  MOJA ŽELJA IN CILJ JE, DA BOSTE PO ZAKLJUČKU INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA NA IZBRANIH KANALIH KOMUNICIRALI PROFESIONALNO, STROKOVNO, UČINKOVITO IN SAMOZAVESTNO, DA BO VAŠ MARKETING ODRAŽAL DUŠO IN ENERGIJO VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE. POVSOD IN VEDNO.

  KAJ PRAVIJO MOJI MENTORIRANCI 

  “Z Majino pomočjo sem postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in dobila bolj jasno luč kam in kako morem nadaljevati. Moja komunikacija je dobila rdečo nit, kar se najbolj odraža v komunikaciji na mojih družbenih omrežjih, v kratkem pa bo prenovljena tudi spletna stran. Sodelovanje z Majo bi svetovala vsakemu, saj zna resnično poslušati. Začutila je mojo poslovno zgodbo in cilje, ki jih želim doseči, je zelo topla in prijazna oseba in ima res ogromno strokovnega znanja. Toplo priporočam.””

  Nina Slavec

  Slavec design

  “Moj največji izziv je bil, da moja digitalna komunikacija ni imela rdeče niti, vsebina je bila bolj amaterska in zato ni prinesla željenih rezultatov. Danes moje marketinške aktivnosti postajajo vedno bolj strukturirane in profesionalne, kar se že kaže tudi na rezultatih. Maja ne samo, da je strokovno podkovana, ampak je tudi izjemno prijazna, dostopna in topla oseba, ki ti resnično prisluhne, obenem pa te nežno poriva naprej tja, kamor si sam ne bi upal. ”

  Ana Bergant

  Follow Your Joy

  “K Maji sem prišla, ker sem želela priti do »orodij«, da bi s svojimi izdelki postali bolj uspešni in prepoznavni na trgu. Začeli sva čisto na začetku. Sedaj imam jasnejšo sliko, kaj digitalni marketing je, spoznala sem kaj vse smo izpustili, predno smo se lotili posla in kako pomembno je, da z majhnimi koraki prehodiš dolgo pot. Maja je zelo srčna oseba, vedno pozitivno naravnana, z veseljem deli svoje znanje, pomaga, te usmerja. Ima širok nabor znanja, zato stvari vidi drugače in ti zna to tudi predstaviti. Res sem vesela, da je Maja del naše zgodbe.”

  Martina Vrh

  Žaži