BREZPLAČNE marketinške VSEBINE

Ustvarite svojo digitalno prisotnost z brezplačnimi vsebinami s področja marketinga in grajenja blagovne znamke: V praksi preverjena podpora podjetnikom začetnikom in samostojnim podjetnikom pri gradnji posla s srčnim pristopom.

Od hobija do biznisa brezplačni priročnik

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

BREZPLAČNI 30 MINUTNI POSVET (ZOOM)

Izberite svoj termin in izkoristite 20+ let znanja in izkušenj s področja digitalnega marketinga in grajenja uspešnih blagovnih znamk, da najdeva odgovore na tista vprašanja, ki vas v tem trenutku najbolj “mučijo” in držijo na mestu.

Med tem klicem se bova poglobila v vašo konkretno situacijo, pogledava lahko tudi vašo spletno stran, Facebook ali Instagram stran in vam dam kakšno idejo za hitre male zmage, ki jih lahko naredite takoj in s tem povečate učinkovitost svoje komunikacije.

Preko prijavnega obrazca mi zato pošljite čim več konkretnih vsebin, da jih pred srečanjem pogledam in bo teh 30 min čim bolje izkoriščenih.

Se veselim zagotovo zanimivemu klepetu,

Maja Lapajne

 

BREZPLAČNA E-KNJIGA

4 KORAKI OD HOBIJA DO BIZNISA IN VEČ SVOBODE V ŽIVLJENJU

 

Od hobija do biznisa brezplačni priročnik

Konkretni koraki, brez vsega balasta, samo PREVERJENA STRATEGIJA, KI DELUJE!

Ugotovite v katerem koraku od hobija do srčnega biznisa se nahajate, kaj je vaš naslednji korak, na kaj se morate osredotočiti, kam vložiti svoj omejen čas in sredstva in kje so pasti, ki vas lahko zadržijo na mestu.

E-MARKETINŠKI KOLEDAR

Organizirajte svojo marketinško vizijo: Brezplačen e-koledar za uspešne kampanje V 2024

brezplačni digitalni  marketinški koledarček 2024

Praktičen pripomoček za planiranje, organizacijo in izvajanje vseh vaših marketinških aktivnosti.

Pomagal vam bo pri dolgoročnem načrtovanju marketinških aktivnosti in ohranjanju doslednosti. Točno takega uporabljam tudi sama pri svojem delu in delu s podjetji. Preizkusite tudi sami!

KVIZ

Razkrijte Potencial svoje Komunikacije: Odkrijte svoje Močne in Šibke Točke z Brezplačnim Kvizom!

Digitalni Marketinški kviz: Moje največje priložnosti 3

Kam usmeriti svoj omejeni čas, sredstva in energijo? Odgovorite iskreno na 31 vprašanj iz 6 kategorij in vnesite rezultate v “pajkovo mrežo”. Razkrili boste ključne priložnosti za izboljšanje vaših marketinških aktivnosti, ki predstavljajo prvi korak k magnetnemu privabljanju pravih ljudi in s tem k vašemu uspešnemu srčnemu poslu.