Tečaj digitalnega marketinga z Majo Lapajne 2023/2023
SPLETNI TEČAJ DIGITALNEGA MARKETINGA: KAKO DO VEČJE PREPOZNAVNOSTI NA TRGU, VEČJE PRODAJE IN VEČ ZADOVOLJNIH STRANK NA SRČEN IN TRAJEN NAČIN

SPLETNI MENTORSKI PROGRAM UČINKOVITE KOMUNIKACIJE PRILAGOJEN ZA MALA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE

Se sprašujete, kaj še lahko naredite, da boste s svojim srčnim poslom dosegli več pravih ljudi, povečali prodajo in pri tem ustvarili zadovoljne stranke, ki se bodo navdušeno vračale in vas priporočale naprej?

Ste samostojni podjetnik ali malo podjetje z do tremi zaposlenimi in ugotavljate, da:

▶  Kljub temu, da za ustvarjanje promocijskih vsebin porabite veliko časa, sporočila še vedno niso jasna in nimajo rdeče niti?

▶  Ustvarjate promocijske vsebine samo zato, ker veste da morate, a brez pravega plana in učinka?

▶ Poskušate različne pristope, se učite na lastnih napakah, kar vam vzame veliko časa, poskusov in napak, zaradi česar le počasi napredujete? 

▶  Ne veste zakaj nekaj je delovalo in kako to ponoviti?

Predvsem pa nimate občutka, da je vaša komunikacija prepoznavna, da so vaša sporočila jasna in da s svojo komunikacijo dosegate prave ljudi. Občutek imate, da se premikate prepočasi, privabljate premalo novih strank in premalo izkoriščate zadovoljne obstoječe stranke za svojo rast. Posledično tudi prodaja ni taka kot bi si želeli. 

Kje je rešitev? 

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA, KI NAJDE POT V SRCE IN DENARNICO NAŠE IDEALNE STRANKE, SE ZAČNE PRI NAS

Začne se pri oblikovanju jasne strategije in učenju tistih veščin, ki nam bodo pomagale do večje prepoznavnosti, prodaje in več navdušenih strank.

Dokler ne odkrijemo, kje tiči razlog, da naša trenutna komunikacija ne deluje, kot si želimo, bomo samo ustvarjali še več enakih vsebin z enakim učinkom.

Močna, premišljena strategija blagovne znamke je edina trdna osnova za vzpostavitev uspešne komunikacije, ki vam bo pomagala doseči finančne cilje s tem, ko boste znali:

 • postaviti pravo strategijo zase,
 • izbrati prave komunikacijske kanale in
 • ustvariti promocijske vsebine, ki bodo pritegnile in navdušile prave stranke.

Pridružite se majhni skupini odločenih, da v 90-tih dneh prevzamejo kontrolo nad marketingom v svoje roke – točno bodo vedeli kaj objaviti, kje in kdaj, katere slike in besede uporabiti, da bodo njihova sporočila jasno in prepričljivo nagovorila njihovo ciljno skupino.

Kako? Preverite v videu spodaj.

Si tudi vi že predolgo želite, da bi iz svojega malega srčnega posla naredili nekaj več? 

Pozdravljeni, sem Maja Lapajne in pot, na katero vas vabim, sem prehodila tudi sama. Si tudi vi, tako kot sem si dolgo želela jaz, želite:

 • da bi bili sami svoj šef, ne bi cele dneve delali, da bi bili bolj svobodni, imeli prilagodljiv delovnik in sami razpolagali s časom.
 • otroci ne bi bili po cele dneve v vrtcu, šoli ali pri starih starših, da bi lahko z njimi pojedli kosilo tudi med tednom, ko pridejo iz šole in izvedeli vse, kar se je tisti dan pomembnega zgodilo, ker do večera se itak ne bodo več spomnili.
 • bi si lahko privoščili res dolg sprehod s svojim kužkom sredi dneva, ker je pač čudovit sončen dan in boste nadoknadili zvečer, ko je napovedan dež.
 • da bi imeli več časa za stvari, ki vas res veselijo, ne le ukradene urice ob večerih, koncih tedna in na dopustu.

Sedaj ste stari že 40 ali več, otroci so že malo večji in spet imate več časa zase. Vsa ta leta v vas gori ogenj, da bi iz svojega hobija, popoldanske dejavnosti ali majhnega biznisa naredili nekaj več – da bi lahko od njega lepo živeli in pomagali več ljudem.

Čutite, da je sedaj končno prišel pravi čas za vas, za to kar si želite vi, odločeni ste, da svoj srčni posel postavite na trdne temelje in iz njega naredite resen posel, ki vam bo omogočil osebno in finančno svobodo, ki si jo želite.

To so bile moje želje leta in leta in hvaležna sem sama sebi, da sem pri 46-tih le zbrala pogum in se podala v podjetniške vode, saj sedaj to niso več moje želje, moje sanje, temveč moja realnost in moj vsakdan.

Kaj me je premaknilo?

Splet okoliščin in odločitev, da si poiščem pomoč, mentorstvo ljudi, ki so to pot že prehodili in točno vedo, katere korake moram narediti in na katere pasti moram biti pozorna. Zame je bil to Inkubator Postojna in srčna skupina Naj podjetniške ideje 2020.

Druga, morda še pomembnejša stvar, ki sem jo naredila, pa je bila, da sem se obkrožila z ljudmi, ki so na isti poti kot jaz, šele to je naredilo premik v moji zavesti –  nehala sem razmišljati kot “zaposlena” in sem začela graditi razmišljanje in samozavest podjetnice.

 

Največji opomnik mi je vsak dan pogled na avtocesto v Ljubljano, kjer sem v 18-tih letih vožnje sem in tja verjetno pustila kakšno leto življenja. Sedaj čas, namesto za vožnjo izkoristim za dolge sprehode s svojim kužkom.

Največji opomnik mi je vsak dan pogled na avtocesto v Ljubljano, kjer sem v 18-tih letih vožnje sem in tja verjetno pustila kakšno leto življenja. Sedaj čas, namesto za vožnjo izkoristim za dolge sprehode s svojim kužkom.

blank

Narava mojega dela je taka, da veliko ur preživim za računalnikom in na video klicih, ko pomagam drugim podjetnikom uresničevati njihove sanje. V prostem času pa … obožujem naravo, morje in  potovanja. Rada ima svoje raslince, ki življenje prinesejo v hišo. Moje najljubše cvetje so rumeni tulipani. Hvaležna sem, da imam kosmatinca, ki je vedno navdušen nad pohajanjem. Moje sanje so vedno bile, da bi lahko delala od kjerkoli in kadarkoli, da bi lahko več potovala in sanje se mi uresničujejo. Doma imam še dva najstnika, ki skrbita, da ostajam na tekočem z vsemi novostmi in norostmi. :)

 Tudi vi ne želite čakati še nadaljnih 5 ali 10 let, da vse sami pogruntate?

blank

Razumem vas. Včasih sem se vse učila sama, veliko informacij sem našla na spletu, Youtubu in zato znam danes sama postaviti spletno stram, e-mail marketing, družbena omrežja, sama pišem vse vsebine, posnamem fotografije, naredim video …

A učenje vseh teh veščin mi je vzelo res veliko časa, veliko poskusov in napak in šele ko sem poiskala pomoč mentorjev so se stvari pri meni začele hitreje premikati v pravo smer.

Prvi in ključni korak na moji poslovni poti je bila odločitev, da se prijavim v program Naj podjetniška ideja, ki se je izvajal  v sklopu Postojnskega inkubatorja – tam sem dobila tisto mentorstvo, podporo in samozavest, ki sem ju v tistem trenutku močno potrebovala.

Od takrat naprej zelo ciljno izbiram mentorje in vem, da je investicija v pravega mentorja neprecenljiva. Koliko sem do sedaj že investirala, raje ne povem, ker me bo mož povprašal po zdravju.

Toda, meni so dobri mentorji sedaj neprecenljivi, tudi zato, ker lahko še bolje pomagam vsem vam, ki se mi odločite zaupati in me povabite, da vam pomagam z jasnimi koraki na vaši srčni poslovni poti.

Veste kaj morate delati VSAK DAN,

da bo vaš posel rasel v pravo smer? 

Predstavljam vam spletni program celostnega  marketinga “Moj posel. Moj Brand.”

kjer bodo odločni, srčni podjetniki in zadolženi za marketing in komunikacijo v malih podjetjih v 90-tih dneh prevzeli kontrolo nad komunikacijo v svoje roke – točno bodo vedeli kaj objaviti, kje in kdaj, katere slike in besede uporabiti, da bodo njihova sporočila jasno in prepričljivo nagovorila njihovo ciljno skupino.

Pridobile bodo tudi ključne veščine, ki jih za to potrebujejo, od grajenja osebne blagovne znamke, video samozavest, oblikovanje v Canvi, osnove videa in fotografije in še veliko več in to v 90-tih dneh ali manj.

blank

 Kaj vse lahko ustvarite  z vključitvijo v celostno spletno šolo marketinga

 • PRENOVILI ALI NA NOVO BOSTE ZGRADILI PREPOZNAVNO BLAGOVNO ZNAMKO tako, da vas bodo v množici ponudnikov idealne stranke videle in slišale, kar bomo naredili s preverjenim modelom, ki ga lahko kasneje po potrebi ponovno uporabite.
 • MREŽENJE: vedeli boste na katere kanale se osredotočiti, o čem pisati, kakšne slike in videe vključiti in s kom se povezovati.
 • Znali boste izkoristiti MOČ OSEBNE BLAGOVNE ZNAMKE za gradnjo svojega posla.
 • VEDELI BOSTE OBLIKOVATI JASNA IN UČINKOVITA SPOROČILA: naučili se boste govoriti  jezik svoje idelane stranke ter ga uporabiti pri oblikovanju sporočil.

 • SVOJO PONUDBO BOSTE NAREDILI BOLJ PRIVLAČNO, tako da se ji idealna stranka ne bo mogla upreti.
 • PRIDOBILI BOSTE SAMOZAVEST PRED KAMERO, v varnem okolju majhne skupine, da boste lahko izkoristili moč videa za hitrejši doseg prave ciljne skupine in hitrejšo rast.
 • SAMI BOSTE NAČRTOVAli IN POSNEli VIDEE IN FOTOGRAFIJE, ki bodo usklajene z vašo blagovno znamko ter jih pripraviti za objavo. Znali boste napisati brief za fotografa, snemalca, da boste dobili od njih točno to kar potrebujete.
 • Naučili se boste uporabljati CANVO IN DRUGA BREZPLAČNA ORODJA za oblikovanje profesionalne vizualne podobe blagovne znamke, ki bo pritegnila več pravih strank.
 • Pridobili boste ZNANJE, VEŠČINE IN SAMOZAVEST ZA UČINKOVITO IN SAMOSTOJNO KOMUNIKACIJO s svojimi idelanimi strankami  po zaključku programa.
VSE TO NA ENEM MESTU S PODPORO MENTORICE IN MANJŠE SKUPINE SRČNIH, ODLOČNIH PODJETNIC IN PODJETNIKOV. 

Veliko osebne podpore

Samo 6 do 8 novih udeležencev, saj le tako lahko zagotovim dovolj osebne podpore , tako v obliki srečanj v živom v zaprti Facebook skupini in prek 1:1 osebnih svetovanj, ki so vključena.

online

Delate v svojem tempu, do vsebin lahko dostopate od kjerkoli in kadarkoli, kjer je povezava do interneta. 

videoposnetki in srečanja v živo

Posneta vsebina, ki vam ostane, FAQ srečanja v živo znotraj vsakega modula, delovni listi in templejti, ki vam bodo olajšali delo, jasni koraki znotraj vsakega modula.

Podpora skupine

V tem procesu ne boste sami, temveč boste postali član majhne a tesno povezane skupine srčnih in odločnih podjetnic in podjetnikov: vedno boste lahko pridobili povratne informacije, nasvet ali usmeritev za naprej.  

Bolj podroben pregled, kaj vse boste osvojili v samo treh mesecih

blank
Modul 1 – PREVERJENA STRUKTURA IN JASNI KORAKI SO ŽE POL USPEHA

Lekcije modula 1

▶︎ Dobrodošli v družino. Osnovna orientacija po poskrbela, da bo od tu naprej  vse teklo gladko in boste od programa odnesli največ kot lahko.

▶︎ Pravi mindset je že pol uspeha: kaj so pasti, ki nas lahko upočasnijo na naši poti in kako se jim izognemo.

▶︎ Kje sem in kam grem: določitev naše izhodiščna točka iz katere štartamo nam bo pomagalo oceniti napredek, postaviti realne cilje, načrtovati pravo strategijo in
vzdrževati motivacijo po poti tudi, ko se bomo soočili z izzivi.

 

blank
Modul 2 – KAJ JE MAGNETNA BLAGOVNA ZNAMKA, ZAKAJ JO POTREBUJEMO IN KAKO JO ZGRADIMO

Lekcije modula 2

▶︎ Kako zgradimo magnetno blagovno znamko: izognimo se najpogostejši napaki, ki jo delajo podjetniki, ki si želijo učinkovitejše komunikacije in bolj jasnih sporočil. Učinkovitega marketinga se lotimo na pravem koncu.

▶︎ Je osebni branding prava pot zame: spoznajmo veliko konkurenčno priložnost “malih” na trgu in kako jo lahko uporabimo sebi v prid.

▶︎ Je čas za rebranding? Prenova obstoječe blagovne znamke, kaj so priložnosti in na katere pasti moramo biti pozorni. 

▶︎ Moje prve odločitve

blank
Modul 3 – TEMELJI MOČNE BLAGOVNE ZNAMKE (strategija blagovne znamke)

Lekcije modula 3

▶︎ Srce in duša blagovne znamke, “čarobna” sestavina, ki vas dela edinstvene, neponovljive in je konkurenca ne more nikoli 100% kopirati

▶︎ Osebnost blagovne znamke, kako želite, da vas vidijo, in opišejo, ter kako želite, da se počutijo ob vas?

▶︎  Zgodba blagovne znamke, ki se bo na čustveni ravni povezala s srci naših idealnih strank in ustvarila magnetno privlačnost med nami – kratek tekst z neverjetno marketinško močjo.

▶︎  Spoznajmo, začutimo svojo idealno stranko, kot bi bila naša najboljša prijateljica s katero bi lahko na kavi ure in ure klepetali o vsem, kar nama je skupnega, o tem o čem sanja, kaj si želi, kaj potrebuje, kaj jo skrbi, kaj je njen zakaj v življenju – naučimo se govoriti njen jezik. Tukaj bomo šli res globoko, ker je to tako zelo pomembna tema!

▶︎  Kaj pa konkurenca? Kdo so, kaj delajo, kako so lahko vir naše inspiracije in hitrejše rasti brez posnemanja in kopiranja!

▶︎  Moja unikatna prodajna prednost: ključni element, ki nas ločuje od konkurence in nas naredi EDINSTVENE NA TRGU.

▶︎  Ustvarimo magnetno ponudbo, ki se ji naša idealna stranka ne bo mogla upreti, saj bo točno to kar išče, si želi in potrebuje.

 

blank
Modul 4 – VIZUALNA PODOBA, KI PRITEGNE PRAVE LJUDI

Lekcije modula 4

▶︎ Ko blagovna znamka oživi, ko jo prvič dejansko vidimo, je najbolj čaroben trenutek grajenja blagovne znamke (vizualna identiteta blagovne znamke).

▶︎ Canva, odlično orodje za oblikovanje profesionalnega branda za neprofesionalne oblikovalce, ki se ga bomo naučili uporabljati.

▶︎ Barve, ki izražajo osebnost naše blagovne znamke.

▶︎ Pisav(e), ki bodo podprle našo blagovno znamko in jih bomo lahko dosledno uporabljali v različnih medijih.

▶︎ Stil fotografij – s pomočjo tehnike mapiranja čustev bomo ustvarili kolaž fotografij, ki bo vodilo za vse fotografije in videe v prihodnje.

▶︎ Ime, logotip in slogan, ki pritegnejo pozornost pravih ljudi, je pika na i ki vse poveže skupaj.

▶︎ Brandbook, preprost dokument z vsemi ključnimi informacijami iz modulov 3 in 4, ki bo glavni dokument za pripravo vse komunikacije v prihodnje – za izdelavo spletne strani, Facebook objav, e-mail marketinga…

blank
Modul 5 – FOTOGRAFIJA IN VIDEOPOSETKI

Lekcije modula 5

▶︎ Osnove fotografije in videa: osnove fotografiranja, da bomo znali s svojim telefonom tudi sami posneti in obdelati profesionalne fotografije, usklajene z našim brandom za uporabo na družbenih omrežjih in tudi drugod. 

▶︎ Naučimo se narediti načrt slikanja ali snemanja: Jasen cilj. Navdih. Analiza. Rekviziti. Načrt fotografiranja ali snemanja. Pripomočki. Oprema.

▶︎ Gremo v akcijo! Izvedba fotografiranja & snemanja videa. Osvetlitev. Postavitev & izrez. Praktični napotki.

▶︎ 4 koraki do profesionalnih fotografij

▶︎ Kako pripravimo brief za fotografa, da bomo dobili take fotografije, kot jih želimo in potrebujemo, če jih ne bomo sami ustvarili.

▶︎  Video je kralj! Brez videa ne gre več, je najbolj zaželena oblika komunikacije zato moramo najti način, da ga vključimo v svojo koomunikacijo. Naučili se bomo osnov, kako posnamemo preprost video, ga obdelamo in pripravimo za objavo.

▶︎  Video samozavest, 21 dnevni video izziv, kjer se bomo v varnem okolju zaprte Facebook skupine otresli strahu pred kamero. Hkrati bo to odlična priložnost, da spoznate “sošolce”  in se povežete.

 

 

blank
Modul 6 – MARKETING V AKCIJI (brand v akciji)

Lekcije modula 6

▶︎ Kateri kanali so pravi zame? Koliko naj jih izberem? Časovnica?

▶︎Moj prvi marketinški načrt 

▶︎ Vsebina in slog komunikacije: Kako oblikujemo JASNO KOMUNIKACIJO, ki bo nagovorila našo ciljno skupino in jo spodbudila k akciji?

▶︎ Primer: Primer kako ustvarimo kreativo usklajeno z brandom v Canvi

▶︎ Spletna stran: kako načrtujemo spletno stran, ki bo v skladu z blagovno znamko in bo z najmanj kliki našo idelano stranko pripeljala do nam želene akcije.

▶︎ Družbena omrežja: katera omrežja so prava za nas, kako uredimo profil in kako komuniciramo na njih, da bo v skladu z našo blagovno znamko. Pogledali si bomo osnove Facebooka in Instagrama.

▶︎ E-mail marketing: Orodje z najvišjim ROI! Kako ga izkoristimo sebi v prid in kako ga uskladimo z našo blagovno znamko. Spoznali osnovne prednosti, ki jih prinašajo avtomatizacija, personalizacija in segmentacija.

 

blank
Modul 7 – (P)OSTANIMO SVEŽI IN ZANIMIVI

Lekcije modula 7

▶︎ Priprava vsebin: prava vsebina, v pravem času na pravem mestu

▶︎  Pravilo 80/20

▶︎ Spremljamo in analiziramo uspešnost blagovne znamke: katere podatke spremljamo, kako jih merimo in analiziramo, kako jih uporabljamo za izboljšanje blagovne znamke.

▶︎ Prilagajamo blagovno znamko spremembam na trgu: kako se prilagajamo spremembam v potrebah in željah ciljne skupine, kako se odzovemo na spremembe v konkurenci, kako sprejemamo in upoštevati povratne informacije.

▶︎ Nadgrajujemo in razvijamo blagovno znamko: kako ohranimo blagovno znamko svežo in zanimivo za ciljno skupino, kako jo razvijamo in izboljšujemo na dolgi rok, kako ohranimo konsistentnost.

BONUSI!

ZOOM SREČANJA S SKUPINO VSAKE DVA TEDNA (5 mesecev)

 • Pridite in me vprašajte karkoli na čemer delate, kjer bi potrebovali povratno informacijo, mnenje ali nasvet.
 • Za mnenje lahko v Zoom klepetu zaproste tudi ostale udeležence in tako hitro testirate različne ideje in razrešite dileme: izbor barv, logotip, kratek opis in še veliko več.
 • Srečanja so tudi priložnost, da se povežete z drugimi, ki so v istem procesu kot vi, si dvignete energijo, motivacijo in prejmete veliko mero spodbude za uspešno nadaljevanje.
 • Ne skrbite, če vam ne bo uspelo priti na vsako srečanje, saj po srečanju vedno prejmete posnetek, v katerem bom odgovorila tudi na vaše vprašanje, če mi ga boste poslali pred srečanjem.
 • Tudi če ne boste imeli vprašanj, se boste na teh srečanjih še vedno veliko naučili, saj bsote udeleženci šli čez podobne izzive.

 

blank
blank

4 SOS KLICI V TRAJANJU 15 MINUT (osnovni)

ali

4x INDIVIDUALNO SVETOVANJE V TRAJANJU 60 MIN (VIP)

Klice lahko izkoristite za vprašanja, ki ne morejo počakati do naslednjega klica ali za bolj poglobljeno delo na temi, ki vam predstavlja večji izziv.

ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA (5 mesecev)

V varem okolju se bomo otresli treme pred kamero in fotoaparatom ter izkoristili tudi za razreševanje morebitnih dilem med klici v živo.

blank
blank

BREZPLAČEN DOSTOP DO VSEH PRIHODNJIH POSODOBITEV IN DOPOLNITEV PROGRAMA

 • Imate doživljenjski dostop do programa – če vam do konca programa ne uspe vsega dokončati, lahko dokončate v svojem ritmu.
 • Lekcije si lahko pogledate kolikokrat si želiš – bolj boste napredovali, bolj se vam bodo sestavljali koščki in več vrednosti boste našli v preteklih lekcijah.
 • Vedno se lahko vrnete na začetek in ponovite korake, če se kasneje odločite za večjo spremembo svoje blagovne znamke ali njenega sporočila.

 

Kako so bili z mojimi dosedanjimi delavnicami in izobraževanji ZADOVOLJNI UDELEŽENCI?  

Ta program se bo letos v obliki spletnega programa izvajal prvič, se je pa v prilagojenih različicah izvajal v okviru izobraževanj Munera3, Boreo stičišče nevladnih organizacij in PONI, ter v skrajšanih verzijah ali le v določenih sklopih v Inkubatorju Postojna, SPOT točka Cernica in za Rdeči križ Slovenije. Uporabljam ga tudi pri individualnem svetovanju in pri delu s podjetji. 

“Z Majino pomočjo sem postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in dobila bolj jasno luč kam in kako morem nadaljevati. Moja komunikacija je dobila rdečo nit, kar se najbolj odraža v komunikaciji na mojih družbenih omrežjih, v kratkem pa bo prenovljena tudi spletna stran. Sodelovanje z Majo bi svetovala vsakemu, saj zna resnično poslušati. Začutila je mojo poslovno zgodbo in cilje, ki jih želim doseči, je zelo topla in prijazna oseba in ima res ogromno strokovnega znanja. Toplo priporočam.”

Nina Slavec

Slavec design

“Moj največji izziv je bil, da moja digitalna komunikacija ni imela rdeče niti, vsebina je bila bolj amaterska in zato ni prinesla željenih rezultatov. Danes moje marketinške aktivnosti postajajo vedno bolj strukturirane in profesionalne, kar se že kaže tudi na rezultatih. Maja ne samo, da je strokovno podkovana, ampak je tudi izjemno prijazna, dostopna in topla oseba, ki ti resnično prisluhne, obenem pa te nežno poriva naprej tja, kamor si sam ne bi upal. ”

Ana Bergant

Follow Your Joy

“K Maji sem prišla, ker sem želela priti do »orodij«, da bi s svojimi izdelki postali bolj uspešni in prepoznavni na trgu. Začeli sva čisto na začetku. Sedaj imam jasnejšo sliko, kaj digitalni marketing je, spoznala sem kaj vse smo izpustili, predno smo se lotili posla in kako pomembno je, da z majhnimi koraki prehodiš dolgo pot. Maja je zelo srčna oseba, vedno pozitivno naravnana, z veseljem deli svoje znanje, pomaga, te usmerja. Ima širok nabor znanja, zato stvari vidi drugače in ti zna to tudi predstaviti. Res sem vesela, da je Maja del naše zgodbe.”

Martina Vrh

Žaži

“Delavnice so mi dale veliko konkretnega znanja s področja digitalnih kompetenc, ki sem ga lahko takoj uporabila v praksi. Pet delavnic je pokrilo različne tematske sklope, z več teorije na začetku in veliko praktičnih primerov na koncu. Za predstavljene in kasneje praktične primere je bilo uporabljeno gradivo s področja Rdečega Križa Slovenije in nam podobnih humanitarnih organizacij, zato smo že ob samem učenju lahko ustvarjali končne izdelke …”

Silva Duh

Podpredsednica Rdečega križa Slovenije

»Dober in celovit pristop«, »več takšnih dogodkov« in »super dogodek« so bili komentarji, ki smo jih prejeli od udeležencev Majine 4h delavnice, z naslovom Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije. Za nas jo delavnico izvedla v sklopu izobraževanj na SPOT Svetovanje Primorsko-notranjske regije. Zadovoljstvo z izvedbo so uporabniki ocenili z odlično oceno, 4,8 od 5! Zagotovo priporočamo.”

Tomaž Stojanovič, mag. posl. ved

Partner in direktor NEC, Cerknica in vodja SPOT Svetovanje PNR

“Maja nas je navdušila z zelo sistematično pripravljenimi delavnicami. Poglobila se je v značilnosti nevladnih organizacij in delavnice odlično prilagodila. Udeleženci so bili navdušeni, saj so bile delavnice poučne, polne primerov, da je bilo lažje slediti, pa tudi dovolj sistematične, da so udeleženci lahko od nje odnesli največ. Maja udeležence spodbuja k razmišljanju o svoji organizaciji, tako da že na sami delavnici postavijo osnove za nadaljnjo uporabo.”

Tatjana Rant

Vodja regijskega stičišča nevladnih organizacij Primorsko Notranjske regije

PREVERJEN PROGRAM

sedaj tudi v obliki spletnega tečaja 

V tem programu sem na enem mestu zbrala 20 letne izkušnje iz področja marketinga, brandinga, komunikacije in ga prilagodila podjetnikom in manjšim podjetjem, ki niso marketinški strokovnjaki, si pa želijo prevzeti kontrolo nad komunikacijo, s svojo edinstvenostjo izstopiti iz konkurence in s svojo komunikacijo doseči več idealnih strank.

Prav zato bo ta program zelo praktičen in  sem vanj vključila tudi nujno potrebne veščine za vse, ki si želijo marketing in komunikacijo delati sami, uspešno: npr. samozavest pred kamero, oblikovanje v Canvi in izdelava videa.

Danes vam ponujam roko, da se v svojem srčnem poslu premaknete naprej.

 Šola bo ponovno odprla vrata 15. oktobra 2023 in v 90 dneh ali manj boste že imeli novo blagovno znamko in novo komunikacijo, ki bo magnetno pritegnila prave kupce!

 • 15 tednov poglobljenega tečaja, ki ga delate v svojem tempu
 • 7 modulov: video, webinarji, delovni listi, povzetki ključnih korakov (check-list). To niso predavanja, so bolj mini poglobljene delavnice, kjer sproti ustvarjate svoj novi brand – zelo praktično in z veliko primeri.
 • 5 mesecev podpore: ZOOM srečanja vsake dva tedna, zaprta Facebook skupina ter  SOS individualna svetovanja.
 • S pravimi koraki v pravem vrstnem redu zgradite trdne temelje svoje blagovne znamke in svoje komunikacije. Za vaš uspeh je ključno, da sledite programu in ne preskakujete korakov, saj gradijo en na drugem. Posnetki vam po zaključku programa ostanejo, tako da se lahko vedno po potrebi vrnete nazaj.
blank

Kdaj: 15. oktober 2023

Trajanje: 3 meseci tečaja + 2 dodatna meseca podpore
Kje: ONLINE

Delali bomo v majhni skupini z veliko osebne podpore, zato medse vabimo do 8 novih srčnih in odločnih podjetnic in podjetnikov. 

PREVZEMITE KONTROLO NAD SVOJO KOMUNIKACIJO!

Na enem mestu boste v treh mesecih osvojili osnove MARKETINGA, BRANDINGA IN KOMUNIKACIJE, prilagojeno za samostojne podjetnike in manjša podjetja z do tremi zaposlenimi, ki se želijo teh veščin naučiti sami in tudi sami uspešno voditi marketing.

Pridružite se majhni skupini ODLOČNIH podjetnic in podjetnikov, ki si želijo bolj jasne komunikacije z več strukture in jasnoti zdaj, ne čez leto, dve ali več učenja na svojih napakah.

 

Glede na to, koliko individualnega dela in podpore bi si želeli, lahko izbirate med DVEMA PROGRAMOMA?  

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA: če naredite 1 modul, greste čez vse poslane vsebine, naredite vse potrebne korake in mi jih pokažete, če ste poiskali pomoč na individualnem klicu, v Facebook skupini ali na ZOOM klicu in s programom ne boste zadovoljni, vrnem celoten že plačani znesek. Pred tem se dobiva na video klicu in mi podate razloge za vašo odločitev, da bom vedela, če je potrebno v programu kaj spremeniti, prilagoditi in kako.

Delali bomo v majhni skupini z veliko osebne podpore, zato medse vabimo do 8 novih srčnih in odločnih podjetnic in podjetnikov. 

Je ta program zame?

🎯 Ta program vam BO pisan na kožo, če:

ste samostojni podjetnik ali malo podjetje z do tremi zaposlenimi in si želite pridobiti znanja in veščine za samostojno, učinkovito in samozavestno komunikcijo na trgu, da zgradijo večjo prepoznavnost, povečajo prodajo in ustvarijo več zadovoljnih zvestih strank.

 si želite svojo blagovno znamko osvežiti, postaviti na novo, da boste bolj relevantni za svojo ciljno skupino in boste dosegli svoje finančne cilje.

se ukvarjate z marketingom, vendar nimate vseh potrebnih znanj, želite pa si, da bi bila vaša komunikacija bolj jasna in imela rdečo nit, bila bolj učinkovita in pritegnila več pravih ljudi.

želite izstopati iz konkurence s svojo edinstvenostjo in ostati zvesti svojim vrednotam, viziji in poslanstvu.

je vaša komunikacija sedaj bolj stvar trenutnega navdiha ali “gašenje požarov” brez jasne marketinške strategije kam želite prejemnike s svojo komunikacijo peljati.

Si želite SAMI samozavestno ustvarjati komunikacijo – vedeti, o čem pisati, kako, na katerih medijih, katere slike izbrati in kakšne videe posneti, kako biti sam svoj oblikovalec, fotograf in snemalec.

Ne verjamete (več) v hitre marketinške taktike, verjamete v izgradnjo trdnih temeljev in v izgradnjo iskrenih odnosov s strankami

ste zagnani, radovedni in odprtega duha, ter vedno iščete nove načine za izboljšanje komunikacije s svojo ciljno skupino in za spodbujanje poslovne rasti

❌ Ta program ni za vas, če:

Že imate obsežno znanje in izkušnje na področju digitalnega marketinga in menite, da bi tečaj bil preveč osnoven za vas.

Si ne želite tesno sodelovati s skupino in se učiti drug od drugega.

Ste mnenja, da lahko vaš posel počaka še par mesecev, da se lotite izboljšav v svoji komunikaciji.

Želite se osredotočiti na svojo osnovno dejavnost in nimate ne namena ne časa, da bi se sami ukvarjali z brandingom ali marketingom – za to imate ali bi potrebovali zaposlenega ali zunanjega partnerja (preverite možnost poslovnega sodelovanja za podjetja tukaj)

Želite hitre in takojšnje rešitve za vaše marketinške izzive? Ta tečaj sledi dolgoročnemu, preverjenemu pristopu in gradi na trdnih temeljih od spodaj navzgor, za kar pa je potrebnega nekaj več časa.

Ne verjamete v vrednost in pomembnost digitalnega marketinga v današnjem poslovnem svetu.

FAQ

Ali je pomembno s čim se ukvarjam?

Ne. Pravila, ki nam pomagajo postaviti močno, učinkovito, »magnetno« komunikacijo z našo idealno ciljno skupino, so enaka tako za izdelke kot storitve in za vsa področja, tudi za neprofitne organizacije. Deluje za vse.

Bo to delovalo zame, če nimam predhodnega znanja in nisem kreativen tip človeka?

Absolutno, zato pa ste tukaj! Postaviti strategijo blagovne znamke in potem to prenesti v komunikacijo ni vedno lahka naloga, a lahko vam pomagam z jasnimi v praksi večkrat preverjenimi koraki.

Delali boste v varnem okolju in s podporo majhne skupine in v treh mesecih boste pridobili osnovno znanje, veščine in samozavest, ki jih potrebujete, da stopite na trg kot vi, izstopite iz konkurence, pritegnete prave ljudi in dosežete poslovne rezultate, ki si jih želite.

Ali moram zaključiti program v 90-tih dneh?

Večina odločenih udeležencev zaključi program v predvidenem času, če pa boste potrebovali malo več časa, brez skrbi, imate doživjenski dostop do programa, kar vključuje vse videe, templejte in posnetke spletnih srečanj. Lahko se tudi odločite, da ostanete del naše skupnosti in tudi po zaključku programa nadaljujete v svojem ritmu in z vso podporo. Tako da, brez skrbi, če pride vmes kaj nepredvidenega.

Koliko časa na teden bom potreboval?

Vsakih 14 dni boste dobili dostop do vsebin, ki jih boste v miru predelali.  To vključuje 2 do 3 ure posnetkov in 2 do 5 ur vašega dela, odvisno od tedna.  Vsakih 14 dni se bomo dobili tudi na klicu v živo, ki bo trajal kakšno uro ali dve, odvisno od vaših vprašanj.

Ker bodo vse vsebine v video obliki, si jih lahko pogledate večkrat ali se osredotočite le na dele, ki bodo za vas še posebaj pomembni.

Nič hudega, če vam bo vzelo malo več časa, posnetki vam ostanejo in lahko dokončate v svojem tempu.

Dokler boste vztrajali, se premikali naprej, četudi le z manjhnimi koraki, boste uspeli.

Koliko dodatne pomoči bom dobil?

Program je že večkrat preverjen v praksi, lekcije so zelo podrobne in razdelane v jasne korake, zato večina udeležencev dosedanjih izvedb ni potrebovala dodatne pomoči.

Bomo pa v sklopu tega programa dodali skupinska srečanja, kjer bom z veseljm odgovorila na vsa vaša vprašanja, lahko potestirate različne koncepte, na voljo boste imeli tudi 7 SOS kratkih klicev, za vprašanja, ki ne bodo mogla počakati do naslednjega srečanja.

Dodatno se bomo družili tudi v Facebook skupini, kjer bo potekal video izziv in lahko morebitna vprašanja sproti rešimo tudi tam.

Ker bom ta program prvič izvajala v tej obliki, mi je resnično pomembno, da uspete, zato bo tudi moja angažiranost veliko večja kot bo v prihodnje.

Kaj če se ne morem udeležiti klica v živo?

Vsi klici bodo posneti in si jih lahko pogledate tudi kasneje. Če imate vprašanje za klic, ki se ga ne morete udeležiti, mi ga lahko pošljete v naprej in si odgovor nanj pogledate kasneje v posnetku.

Ali je osebni branding nujen za to, da uspem?

Odločitev za investiranje v izgradnjo močnega osebnega branda ne pomeni, da morate postati influencer, vsak dan objavljati v živo na Facebooku, plesati na TikTok-u ali objavljati slike svojih otrok.

Morda boste vse to počeli, če boste želeli, ni pa nujno potrebno za to, da si zgradite močan oseben brand, ki bo pritegnil prave ljudi in prinesel poslovne rezultate.

Resnica je, da lahko ustvarjanje vsebin na družbenih omrežjih poteka v različnih oblikah in stilih, od videov o izobraževanju, nasvetih, do zabavnih in ustvarjalnih vsebin. Pomembno je, da najdete format, ki vam najbolj ustreza, in da pri tem upoštevate svojo ciljno publiko.

Namen osebnega brandinga na družbenih medijih tudi ni le zabavati ljudi ali pridobiti čim več všečkov, ampak gre predvsem za izgradnjo in krepitev svojega ugleda, verodostojnosti in zaupanja.

Ključno je, da se osredotočite na ustvarjanje vsebin, ki so v skladu z vašimi vrednotami in cilji, ter da se redno vključujete v pogovore in interakcije z vašo ciljno publiko (dvosmerna komunikacija!).

Kaj če vlagam čas, denar in energijo v izgradnjo močne blagovne znamke, ki nas bo podprla na moji poslovni poti, pa ne bo rezultatov?

Osebni branding je dolgoročna naložba v vašo kariero ali podjetje. Čeprav morda ne boste takoj videli rezultatov, bo dolgoročno zagotovo prinesel koristi. Zato se osredotočite na dolgoročne cilje in se zavedajte, da je uspeh dosegljiv s trudom in vztrajnostjo. Z majhnimi koraki se daleč pride.

Ne želim razkrivati preveč zasebnih podatkov, niti objavljati slik svojih otrok za potrebe promocije svojega posla. Bo to problem?

Pri komunikaciji sami izbirate, koliko osebnih podatkov boste delili. Pomembno je, da vi ostanete vi, in se držite načela, da premišljeno delite samo tiste informacije, ki so pomembne za vašo kariero ali podjetje. Morda ne boste objavljali slik svojih otrok, tako kot jih tudi jaz ne, morda jih boste slikali tako, da se ne bo videlo obrazov, ali pa delili le sliko svojega kosmatinca – veliko je načinov, kako lahko vključite osebne vsebine, prek katerih vas bodo ljudje bolje spoznali, začutili, našli skupne točke, ki vas bodo povezale in zgradile zaupanje, pa ne posegajo v vaše vrednote.

Kaj če me je grozno strah kamere in fotoaparata? Je res nujno, da bom moral objavljati svoje slike in videe?

Oh kako dobro razumem vaš strah! Dobrih deset let nazaj me je bilo tako strah nastopanja, da sem uspela dobiti pljučnico, samo zato, da mi ni bilo treba na Dunaj in na odru s kolegico predstaviti novega projekta.

Danes je nastopanje glavni del mojega posla in veste kaj, prav veselim se nastopov, saj imam takrat priložnost, da sem v stiku direktno z vami. Saj je še prisotna trema, a ni tista, ki te ohromi in duši, temveč je bolj neko vznemirljivo veselo pričakovanje.

V sklopu programa bomo zato delali tudi na samozavesti pred kamero in začeli bomo že v prvem modulu.

V sklopu programa boste dobili vsa potrebna znanja, veščine in tudi priložnost za vajo, ki je ključnega pomena za samozavesten nastop pred kamero. In vse to v varnem okolju majhne podporne skupine. Ko bo zrasla samozavest, pa bomo počasi in nežno širili cono udobja.

Naj vas potolažim, če vas je strah, da tega strahu res ne boste ali ne želite premagati, da za uspešen osebni branding, ni nujno, da ste dobri pred kamero (vam pa lahko veliko olajša in pohitri to pot).

Obstaja namreč še veliko drugih načinov za gradnjo osebnega brandinga, kot so pisna vsebina, podcasti, spletni seminarji in drugo.

Ne vem, ali bom imel dovolj časa, da se vsak dan ukvarjam z marketingom, potem lahko počnem samo še to. Kdo se bo ukvarjal z osnovnim poslom?

Osebni branding ne zahteva, da vsak dan posnamete video ali objavljate fotografije na družbenih omrežjih. Lahko se osredotočite na ustvarjanje kakovostne vsebine, ki bo resnično koristila vaši ciljni skupini na način in na kanalih, ki so za njih relevantni. Niso to vedno samo družbena omrežja! Pomembno je, da se osredotočite relevantnost, ciljno skupino in na kakovost, ne pa na količino. Znotraj programa vas bom tudi naučila, kako se pametno lotiti ustvarjanja vsebin, kako jih čim bolj “reciklirati” in kaj lahko tudi avtomatizirate.

Moram še kaj dodatno investirati v orodja, ki jih bomo uporabljali v tem programu?

Ne, uporabljala bom samo orodja, ki so na voljo brezplačno.

Morda boste želeli nadgraditi Canvo v PRO verzijo, ko boste videli vse dodatne funkcionalnosti, ki jih ponuja, a za uspešen zaključek programa to ni potrebno.

Za katere komunikacijske kanale velja vse to, kar se bomo naučili znotraj programa?

Za vse, tako za postavitev spletne strani, Facebook, Instagram, TikTok, E-mail marketing, klasične oblike komunikacije, res čisto za vse. Marketing smo ljudje. Spreminjajo se orodja, spreminjajo se tehnike, a ljudje ostajamo ljudje.

Osnove so enake in ko boste zgradili svojo blagovno znamko, boste vedeli, kateri od teh kanalov so za vas relevantni, kakšne vsebine na njih objavljati, kaj izpostavljati v komunikaciji. Imeli boste rdečo nit čez vso vašo prisotnost na vseh kanalih.

Model po katerem bomo delali, lahko kasneje sami uporabite za prenovo blagovne znamke ali za postavitev nove. 

Moram imeti odprto podjetje, če se želim pridružiti programu?

Ne, ni treba, da imate podjetje, pomembno je, da imate blagovno znamko in na njej aktivno delate – v kakšni obliki, ali je to podjetje, popoldanski s.p. ali druga oblika, ni pomembno. Pomembna je predvsem vaša odločenost, da želite svojo komunikacijo in svoj posel premakniti nivo višje.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kaj pa po zaključku programa, kaj če bom potreboval/a več pomoči?

Po zaključku 5 mesecev se lahko odločite, da ostanete del naše skupnosti, za zelo dostopno mesečno ceno, še naprej koristite moč skupine in moje znanje ter izkušnje. Vesela sem, da se je kar 60% udeležencev beta skupine odločilo za to možnost in ostajajo del skupnosti še eno leto. 

PRIDRUŽI SE NAM!

To je lahko ta priložnost za nov začetek, ki ga iščete in potrebujete.

Danes vam ponujam roko, da se premaknete naprej.

Če ste se prepoznali v teh stavkih in ste pripravljeni in zmožni investirati vase, s časom, denarjem in energijo, da končno naredite ta tako želeni preboj, vas lepo vabim, da se pridružite majhni a visoko motivirani skupini, ki bo v naslednjih 90-tih dneh postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in njene komunikacije.

Prijavite se na neobvezujoč kratek video klic

S klikom na ta link izberi svoj termin za neobvezujoč spoznavni ZOOM klic:

IZBERI SVOJ TERMIN

Na klicu se bova spoznali, da vidiva, kako se ujameva in preveriva, ali je ta program pravi za vas:

ZAČNEMO: 15. oktober 2023
KJE? ONLINE

KAKO?  Delali bomo v majhni skupini z veliko osebne podpore, zato medse vabimo do 8 novih srčnih in odločnih podjetnic. 7 Modulov, ki jih dobivate na 14 dni in 4 bonusi. Delo poteka v spletni učilnici, videoposnetki, delovni listi, templejti in veliko osebne podpore (klici v živo, Facebook skupina, 4x SOS individualni klic). Delate v svojem tempu, posnetki vam ostanejo tudi po zaključku programa.

Po zaključku programa, če boste želeli nadaljevati, izkoristiti osebno podporo in moč skupine, se lahko pridružite naši spletni skupnosti in delo nemoteno nadaljujete.

CENA ZA DRUGO SKUPINO:

 • Osnovni program: 1.444 €  ali  2 x 722 € (Redna cena programa bo 1.800 €)
 • VIP program: 2.700 €  ali  4 x 675 € (Redna cena programa bo 3.400 €)

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

blank

Delali bomo v majhni skupini z veliko osebne podpore, zato medse vabimo do 8 novih srčnih in odločnih podjetnic in podjetnikov. 

Se veselim, da se spoznava in slišim vašo srčno poslovno zgodbo, ki jo želite živeti in deliti s svetom.