DOMAČA MARENDA

PROJEKTI DIGITALIZACIJE PODJETIJ

DOMAČA MARENDA

Okusite domače. Doživite lokalno. Uživajte v zdravi hrani bogatih okusov.

Domača marenda pridelke in proizvode Brkinov in Zelenega krasa dostavi neposredno s kmetij v vašo nakupovalno košarico.

Ne samo, da pri Domači marendi osebno poznajo vse svoje dobavitelje in njihove izdelke, temveč poznajo tudi njihove živali in okolje, v katerem živijo. V široki ponudbi boste zagotovo našli prave izdelke zase. Preverite ponudbo v njihovi spletni trgovini, jih obiščite v potujoči prodajalni ali jih povabite na svoj dogodek in se prepričajte sami.

Logo Color

01

Projekt digitalizacije podjetja – nova spletna stran s spletno trgovino Domača marenda 

Vodenje projekta postavitve nove spletne strani s spletno trgovino, ki je vključeval pripravo specifikacije (smernice za postavitev strani – struktura, dizajn, funkcionalnosti, primeri dobrih praks…), pripravo vseh vsebin, usklajevanje z vsemi zunanjimi partnerji in beta testiranje strani s pravimi uporabniki.

Vodenje projekta digitalizacije_nova spletna stran s trgovino Domača marenda

02

Komunikacijske smernice blagovne znamke Domača marenda (brandbook) 

Postavitev brandbooka z definirano osebnostjo blagovne znamke, barvami, tipografijo, logotipi in njegovimi variacijami, vključno s smernicami za fotografijo in video ter s primeri aplikacije in uporabe v klasičnih in digitalnih medijih.

03

Brief za fotografiranje

Priprava smarnic za fotografiranje,  katerega cilje je bil posneti vse fotografije, ki smo jih v nadaljevanju potrebovali za novo spletno stran tako, da so le-te bile v skladu z blagovno znamko Domače marende.

Carbonin brandbook naslovna

“Maja je izredno strokovna in profesionalna oseba, ki bo vaš digitalni projekt s svojo organiziranostjo, natančnostjo in doslednostjo zagotovo pripeljala v zastavljenih rokih do cilja in vam pomagala ustvariti končni izdelek, nad katerim boste navdušeni vi in vaši kupci.

Ko sva načrtovala razvoj Domače marende, sva veliko razmišljala o pravilnem nastopu na trgu. Vedela sva, da so danes dobra spletna stran s spletno trgovino, učinkovita predstavitev v digitalnem okolju in posledično pravilna promocija na digitalnih kanalih ključni za naš uspeh. Čeprav sva že izkušena podjetnika, sva vedela, da v digitalnem svetu vladajo druge zakonitosti in da potrebujeva pomoč.

Na osnovi priporočila sva se odločila za sodelovanje z Majo, kar se je izkazalo za zelo, zelo dobro potezo. Z njeno veliko natančnostjo, profesionalnim pristopom in doslednim izvajanjem sva na trenutke »dihala zelo na škrge«, saj smo spletno stran postavljali ravno v času, ko smo imeli največ rednih dejavnosti in se je Maja dosledno držala rokov, ki smo jih skupaj postavili na začetku.

Končni rezultat? Čisto nova spletna stran s trgovino, kjer smo lepo predstavili celoten spekter ponudbe Domače marenda, kot tudi naše dobavitelje, na kar sva še posebej ponosna, saj gre za dodano vrednost njim in naši trgovini.

S končnim izdelkom in predvsem delom Maje, ki nama je zelo olajšala vstop v digitalni svet, sva resnično zadovoljna in že načrtujemo nadaljnje sodelovanje pri promociji najine spletne trgovine. Maja je namreč točno to, kar pričakujeva od poslovnega partnerja, zato jo toplo priporočava vsem, ki potrebujete pomoč pri projektih digitalizacije poslovanja svojega podjetja.”

Anita in Aleš

Domača marenda

Potrebujete pomoč pri realizaciji projekta digitalizacije v vašem podjetju?

Nimate ne znanja ne časa, da bi projekt digitalizacije lahko speljali sami?
Za čas trajanja projekta lahko postanem del vaše ekipe in uporabim vsa svoja znanja in izkušnje, da v skladu z vašimi potrebami in željami uspešno dosežemo zastavljene cilje.
Carbonin BMW sponsor 2019/2020