pizzeria njamy

PROJEKTI DIGITALIZACIJE PODJETIJ

Pizzeria Njamy

Dostava najboljših pizz v Kranju, malic, kruhkov, ocvrtih in domačih jedi, testenin in piščanca ter drugih Njamy dobrot na dom, v službo ali družbo.

Za svoje goste s predanostjo in strastjo že 27 let pripravljajo kvalitetne obroke in jih hitro dostavijo iz svoje kuhinje na njihov dom, v službo ali v družbo. Bogato izbiro jedi za vse okuse in priložnosti pripravljajo samo iz kvalitetnih osnovnih sestavin po preverjenih receptih. 

Želja, ki ji ostajajo zvesti vsa ta leta, je, svojim sokrajanom priskočiti na pomoč v trenutkih, ko zmanjka časa ali navdiha za kuhanje, pa si vseeno želijo v miru pojesti kakovosten in okusen obrok.

Logo Color

01

Projekt digitalizacije podjetja – nova spletna stran s spletno trgovino Pizzerije Njamy 

Vodenje projekta postavitve nove spletne strani s spletno trgovino, ki omogoča:

  • spletno naročanje hrane
  • zanesljiv sistem zvočnega obveščanja o na novo prispelem naročilu
  • omogoča enostavno komunikacijo med naročnikom in kuhinjo, kjer se naročilo pripravlja.

Projekt je vključeval pripravo specifikacije (smernice za postavitev strani – struktura, dizajn, funkcionalnosti, primeri dobrih praks…), pripravo vseh vsebin, usklajevanje z vsemi zunanjimi partnerji, testiranje strani ter promocijske aktivnosti ob samem lansiranju nove strani.

Nova spletna stran s trgovino - vodenje projekta digitalizacije Pizzeria Njamy
Pizzeria Njamy Kranj - vodenje projekta digitalizacije_nova spletna stran s spletno trgovino

02

Komunikacijske smernice blagovne znamke Njamy (brandbook)

Postavitev brandbooka z definirano osebnostjo blagovne znamke, barvami, tipografijo, logotipi in njegovimi variacijami, vključno s smernicami za fotografijo in video ter s primeri aplikacije in uporabe.

03

Celostna marketinška podpora

  • Postavitev in pomoč pri komunikaciji na digitalnih komunikacijskih kanalih: Facebook, Instagram in Google my business.
  • Druga marketinška pomoč
Carbonin BMW sponsor 2019/2020

“Z Majo sodelujeva že več kot dve leti je postala nepogrešljiv del naše ekipe. Dolgo sem iskala osebo, ki bo resnično znala začutiti utrip, srce našega podjetja, kaj nam je pomembno, naše vrednote in znala to tudi preliti v našo komunikacijo.

Maja se je izkazala za odlično poslušalko, ki v celoti začuti človeka in zna iz pogovora potegniti bistvo, tudi če ga sam morda ne vidiš. Sedaj imam veliko bolj jasno sliko, koliko kvalitet imamo. Maja ima res veliko znanja in širši pogled na stvari, zato nam lahko pomaga reševati komunikacijske izzive bolj celostno, tudi stvari, ki niso le del oglaševanja. ”

Damjana Kristanc

Pizzerija Njamy

Potrebujete pomoč pri realizaciji projekta digitalizacije v vašem podjetju?

Nimate ne znanja ne časa, da bi projekt digitalizacije lahko speljali sami?
Za čas trajanja projekta lahko postanem del vaše ekipe in uporabim vsa svoja znanja in izkušnje, da v skladu z vašimi potrebami in željami uspešno dosežemo zastavljene cilje.
Carbonin BMW sponsor 2019/2020