V marcu 2022 se mi lahko pridružite na dveh brezplačnih izobraževanjih, kjer boste na praktičnih delavnicah delali na svojih primerih, dodatno pa želim z vami podeliti tudi priložnost, da se pridružite 4 dnevnemu dogodku, ki ga za močne ženske organizira Hay House in me je resnično navdušil.

Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije

Predavateljica: Maja Lapajne

Kdaj: 16. 3. 2022 od 12:00 do 16:00
Kje: SPOT svetovanje Primorsko – notranjska
Kako: ZOOM izobraževanje, ki bo zelo praktično naravnano
Cena: Brezplačno

Vsebina:
Delavnica je prilagojena potrebam podjetnikov in majhnih podjetij, ki želijo na trgu prodreti s pomočjo digitalne komunikacije. Izobraževanje bo prepletanje teoretičnega in praktičnega dela, kjer boste udeleženci po korakih skozi izobraževanje gradili osnove marketinga in blagovne znamke. Na čem konkretno boste delali?

  1. Oblikovali boste temelje identitete svoje blagovne znamke (svoj namen, ciljne skupine, konkurenco, ponudbo in določili osebnost blagovne znamke)
  2. Postavili boste temelje za strategijo svoje blagovne znamke, ki gradit na identiteti blagovne znamke, prvem koraku. Naučili se bomo, kako izberemo vidne elemente naše komunikacije (barve, tipografijo, logotip, slike), ki bodo izražali našo osebnost in tako pritegnili prave ljudi, to je našo idealno ciljno skupino.
  3. Izbrali boste za vas najprimernejše digitalne kanale komunikacije


Celotno izobraževanje je zastavljeno zelo praktično in brez težkih izrazov, brez potrebnega marketinškega predznanja, po principu primi in nesi, da boste lahko v praksi takoj začeli bolj profesionalno in samozavestno graditi svojo spletno prisotnost. Pomagali vam bomo, da s pravimi, enostavnimi koraki zgradite trdne temelje svoje blagovne znamke po samem izobraževanju, ter tako s samozavestno, profesionalno digitalno komunikacijo stopite v srca in denarnice svojih idealnih kupcev.

Pozor! Število mest je omejeno na 40 udeležencev, zato se prijavite čim prej.


Struktura in vsebina spletne strani – pritegnimo prave ljudi in jih spodbudimo k želeni akciji

Predavateljica: Maja Lapajne

Kdaj: 22. 3. 2022 od 16:30 do 19:30
Kje: Podjetniškega inkubatorja Perspektiva Postojna
Kako: V živo, prijave na dogodek so nujne
Cena: Brezplačno

Vsebina:
Kako zasnujemo spletno stran, ki bo obiskovalcu v 5 sekundah jasno povedala kdo smo, kaj počnemo in kako lahko sodeluje z nami? Kako obiskovalca naše spletne strani navdušimo za akcijo, ki si jo želimo, da jo na strani izvede (kupi, se naroči na posvet, prenese brezplačno vsebino v zameno za e-naslov, nas kontaktira…) ?

Udeleženci boste v zelo praktično obarvani delavnici:

  1. zgradili svoje elemente dobre zgodbe po principu enostavne in učinkovite komunikacije.
  2. postavili strukturo svoje spletne strani, ki gradi na teh elementih. Pogledali bomo, kateri so osnovni elementi spletne strani, kam na stran jih umestimo, na kaj vse moramo biti pozorni, kako jih pripravimo (navigacija, naslovna slika, izpostavitev ključnih prednosti, akcijski gumbi …)
  3. naučili, kako pišemo tekste za spletno stran po pristopu pripovedovanja zgodbe, s katerim boste pritegnili bralčevo pozornost in mu brez napora, četudi le “skrola” čez stran, podali ključne informacije, ki jih potrebuje ter ga hkrati jasno usmerili k akciji, ki jo želimo, da jo naredi.

Ne glede na to, ali se boste postavitve spletne strani lotili sami ali pa boste za to nekoga najeli, so to vsebine (poleg slik in celostne podobe), ki jih boste morali pripraviti sami. Hkrati vam bo to znanje pomagalo, da boste znali izbrati pravega zunanjega izvajalca za postavitev spletne strani, spletna stran pa bo na koncu takšna, da jo boste z veseljem vsem pokazali.


Poslovna znanja in veščine so prav gotovo pomembne na naši poslovni poti, a gredo z roko v roki z delom na sebi, naših prepričanjih in miselnosti. Če slednjih nimamo, nam vsa teorija in znanja ne bodo pomagala, da se premaknemo naprej, da ustvarimo uspešen posel.

Zato za zaključek še povabilo na 4 dnevni dogodek, na katerega sem naključno naletela in me je navdušil. Dogodek je v prvi vrsti namenjen predvsem ženskam, čeprav boste tudi moški lahko od njega odnesli ogromno:

Embrace Your Feminine Power (Hay House)

Za nami sta že dva dneva, a so prijave še možne in prek njihove aplikacije lahko brezplačno 4 dni dostopate čisto do vseh vsebin na tem dogodku.

Mene so vse te močne, uspešne ženske resnično navdušile in se prav veselim, kaj še sledi naslednja dva dneva. Tudi moj pes je čisto navdušen, ker so se sprehodi podaljšali, saj posnetke poslušam med sprehodi in zato podaljšujem pot, da slišim čim več.

Kot pravijo, dobro je treba deliti z drugimi, zato toplo vabljeni, da preverite ta dogodek, morda bo še komu tako všeč kot meni.

Veselim se, da se srečamo na katerem od teh dogodkov, pa tudi vaše povratne informacije po njihovih zaključkih.

Maja Lapajne

Digitalni marketing za srčne podjetnike