Tečaj marketing

PRAKTIČNA DELAVNICA ZA MALA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE V ŽIVO

TVOJ POSEL.

TVOJA ZGODBA .

IZSTOPAJ NA TRGU S SVOJO EDINSTVENOSTJO: IZKORISTI MOČ VIDEA

Ta  praktična delavnica bo naredila konec vsem vašim izgovorom! Tudi vi lahko izstopate na trgu s svojo edinstvenostjo in izkoristite moč videa za hitrejšo rast svojega posla. Naj ti pokažemo kako: 3 strokovnjakinje, 3 podjetnice, 3 ure, ki lahko popolnoma spremenijo vaš posel.

Kdaj: 5. oktober 2023
Kje: Inkubator Postojna
Kako: V živo od 17.oo do 20.00
Cena: 49 €

Število udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe pratične delavnice omejeno na 25 mest.

Maja 2023 sem prvič izvedla samostojno delavnico s področja digitalnega marketinga in brandinga za mala podjetja, ki je potekala pod naslovom S trdnimi temelji do učinkovite komunikacije. Udeleženci so jo ocenili z izjemno oceno 9,8/10 nakar je doživela z enakim uspehom izvedbo že v online izvedbi.! Obljubila sem, da izredno produktivno, praktično in prijetno druženje ponovimo.

 

Video je kralj! Je res?

Vem, da ste že večkrat slišal, da je video je ena najučinkovitejših oblik komunikacije in to podpirajo tudi številne statistike in raziskave:

 • 72% ljudi raje gleda video, ko želijo izvedeti več o izdelku ali storitvi. (HubSpot)
 • 84% gledalcev pravi, da jih je video spodbudil k nakupu izdelka ali storitve. (Wyzowl)
 • 92% mobilnih uporabnikov deli video vsebine s svojimi stiki (WordStream).

Kljub temu pri delu z malimi podjetji in samostojnimi podjetniki vedno znova opažam, da le-ti pogosto ne izkoriščajo ali vsaj ne v celoti moči video marketinga in osebnega brandinga za rast svojega posla.

Zato sem se odločila, da je čas prav za to delavnico na katero vas prav lepo vabim!

 

Zakaj pa vi v celoti še ne izkoriščate moči videa in osebnega brandinga za rast vašega posla?

 

Kaj od tega velja za vas?

 • Nimate ustreznih znanj in veščin, zato ne veste kje in kako se tega lotiti?
 • Menite, da si tega finančno ne morete privoščiti, da je video produkcija draga in si zunanje pomoči ne morete (še) privoščiti?
 • Vas je strah, da video marketing ne bo prinesel želenih rezultatov?
 • Nimate časa, da bi se sami ukvarjali še s snemanjem, urejanjem in objavljanjem videoposnetkov: Kdo bo pa opravljal osnovni posel?
 • Vas je strah pred javnim izpostavljanjem in kritiko? Povsem razumemo, s tem smo se soočile tudi vse mentorice na tej delavnici in res je kot pravijo – ko enkrat stopiš iz cone udobja, dobiš ustrezna znanja, veščine, strah postane na sredini votel, okoli pa ga nič ne ostane. 🙂

Iz osebne izkušnje vemo, da so to realne omejitve, s katerimi se vsi srečujemo. Vendar tudi pa so to tudi le izzivi, ki jih lahko premagate z ustreznim znanjem, podporo in strategijo. Naj vam pokažemo kako!

Naša 3 urna delavnica je namreč prav to – priložnost, da se naučite, kako preseči te omejitve in izkoristiti polno moč osebnega brandinga in videa za rast vašega podjetja.

Pridružite se nam in skupaj bomo premagali te izzive ter naredili korak naprej k uspehu.

Število udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe pratične delavnice omejeno na 25 mest.

📣 PROGRAM DOGODKA

#1 Izobraževanje  

MOČ OSEBNEGA BRANDINGA IN VIDEOPOSNETKOV

Kratko, praktično in interaktivno izobraževanje, kjer bomo spoznali moč osebnega brandinga in video marketinga in kako ju mala podjetja in samostojni podjetniki lahko maksimalno izkoristimo za rast svojega posla, tudi če nimamo veligega budžeta ali imamo strah pred kamero. (1 ura).

 

 • Moč osebnega brandinga in videoposnetkov za mala podjetja in samostojne podjetnike
 • Spoznajte naše strokovnjakinje.
 • Kaj je osebni branding in zakaj je ključen za vaš uspeh?
 • Kako video krepi vašo blagovno znamko?
 • Razprava o ovirah in kako jih lahko premagamo.

#2 Delavnica

MOJ PREDSTAVITVENI VIDEO

Šli bomo čez vse korake, ki so potrebni, da zasnujemo, posnamemo in zmontiramo video, ki bo izražal našo edinstvenost, se povezal s pravo ciljno skupino in nam pomagal izstopiti iz množice. Delali boste na svojem konkretnem primeru, pripravili boste načrt, scenarij, video s svoim telefonom posneli in zmontirali!

To so isti koraki kot jih Megi in jaz uporabljava v praksi pri delu s podjetji, kot je vaše. Postopek boste lahko kasneje kadarkoli spet ponovili za svoje nove videe. (1 ura)

 

 • Predpriprava je pol uspeha
 • Načrt in scenarij za video, kaj vse vključimo
 • Akcija! Posnemimo svoj video s telefonom po vnaprej pripravljenem scenariju (na vse kaj smo pozorni)
 • Montaža videa s pomočjo aplikacije na telefonu.

#3 Druženje

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

Pogledali si bomo videe, ki jih bomo ustvarili, ob prigrizku Domače marende izmenjali mnenja, ter poglobili vse, kar se nam bo pomembnega odprlo tekom delavnice. (cca. 1 ura)

 • Pogled na ustvarjene videe in izmenjava mnenj.
 • Preizkusi se pred pravo kamero!
 • Kako naprej do delavnici.
 • Druženje, kjer si bomo izmenjali izkušnje, aha trenutke iz srečanja, se učili drug od drugega in sproščeno poklepetali.

🎁 PRESENEČENJA IN DARILCA

 

🎬 KAKO BO POTEKALA DELAVNICA

Praktično in konkretno

Na samo 3 urni delavnici v živo se boste pod mentorstvom treh strokovnjakinj s področja marketinga, videa in podjetništva na praktičnih primerih naučili:

 • KAKO IZKORISTITE SVOJO EDINSTVENOST V KOMUNIKACIJI, da vas bo izpostavila in ločila od konkurence, vam prinesla večjo prepoznavnost in boljše poslovne priložnosti.
 • KAKO NAČRTUJETE IN USTVARITE KAKOVOSTNE VIDEOPOSNETKE, ki pripovedujejo vašo zgodbo in izražajo vašo edinstvenost, da boste privabili več idealnih strank, povečali prodajo in učinkovito komunicirali z vašo ciljno skupino. Delali boste na svojem načrtu in scenariju za predstavitveni video, video s telefonom tudi posneli in zmontirali, korake pa boste lahko kasneje uporabili znova in znova za vsak nov video.

Po točno teh korakih delava tudi Megi in Maja z manjšimi podjetji in samostojnimi podjetniki, ko se načrtuje in snema videe. 

 

Strokovna podpora

Na delavnici boste imeli dostop do treh izkušenih strokovnjakinj, ki vas bodo po korakih, struktuirano vodile čez cel proces, vas navdihnile s svojimi zgodbami in osebnimi izkušnjami, vam nudile dragocene praktične nasvete in poskrbele, da bo vsak zakaj dobil svoj zato in vsak kako svoj tako.

To je priložnost, da izkoristite znanje in izkušnje, ki vam bodo koristile že jutri in tudi v prihodnosti.

Praktične vaje in delo na vaših konkretnih projektih

Delavnica bo vključevala praktične vaje, kjer boste lahko takoj uporabili novo pridobljeno znanje na svojih projektih. To pomeni, da boste izvedli korak naprej in videli rezultate v realnem času, naučeno pa potem znova in znova uporabili v praksi.

 

Mreženje in izmenjava izkušenj z enako mislečimi

Delavnica bo priložnost za povezovanje z drugimi malimi podjetji in samostojnimi podjetniki, ki si prizadevajo za enake cilje in se soočajo s podobnimi izzivi.

Skupaj boste lahko tekom delavnic in med druženjem na koncu ob pogostitvi Domače marende, ki nas vsakokrat znova navduši s svojimi dobrotami, izmenjevali izkušnje, ideje in ustvarjali poslovne priložnosti. Tako, kot smo se že družili na majskem dogodku. Zato ne pozabite prinesti s seboj vizitk!

Ste pripravljeni? Ste pripravljeni poskusiti kaj novega, četudi to pomeni, da bo treba stopiti iz cone udobja? Ste pripravljeni stopiti korak naprej, korak višje do svojih želja in ciljev?

Prijavite se, rezervirajte svoje mesto, število mest je omejeno na 25 udeležencev.

🎁 B O N U S

#1 Profesionalni 1 min predstavitveni video

Med vsemi udeleženci bomo izžrebali enega, ki bo na dogodku imel možnost posneti predstavitveni video s profesionalno opremo in pod vodstvom naše strokovnjakinje za video, Megi Milošević Mihajlovski, ki mu bo video v svojem studiu tudi brezplačno zmontirala.

 

#2 Mentorska ura, kako prepoznati prirojene veščine in jih praktično uporabiti pri doseganju ciljev

Med vsemi udeleženci bomo izžrebali enega, ki bo prejel 1 mentorsko svetovalno individualno uro pri Saši Češarek, ki vam bo s svojo prenocljivostjo pomagala prepoznati vaše močne strani, vaše veščine in vam svetovala, kako jih lahko uporabite sebi v prid za doseganje svojih poslovnih ciljev  – ko smo v skladu s sabo, so stvari veliko lažje in hitrejše.

VAŠE MENTORICE BOMO

Maja Lapajne, marketingašica, digitalka po duši, z digitalnim marketingom in digitalizacijo podjetij se ukvarja že več kot 20 let. Svoje znanje in izkušnje s področja digitalnega marketinga je 17 let pridobivala na hitro rastočem, visoko konkurenčnem trgu telekomunikacij, kjer je sodelovala in vodila številne projekte s področja digitalizacije podjetij, digitalnega marketinga, grajenja blagovne znamke in najboljše uporabniške izkušnje. Od leta 2020 kot samostojna podjetnica, predavateljica, mentorica in svetovalka startupom, mikro in malim podjetjem svoje znanje in bogate praktične izkušnje deli kot Robin Hood med »male«, da zaživijo njihove srčne poslovne zgodbe tudi prek zgodbe in videa ter zasije njihova edinstvenost, na trdnih in trajnih komunikacijskih temeljih.

mag. Maja Lapajne

Digitalni marketing za srčne podjetnice in podjetnike

Megi Milošević Mihajlovski, je podjetnica, video producentka in režiserka iz video agencije MagnetiZm, ki že 10 let ustvarja video vsebine za TV in družbena omrežja za slovensko ter mednarodno tržišče. V tem času je sodelovala s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Tantum Verde & Perpetuum Jazzile, Ljubljanske mlekarne, DROGA, Unikatoy, Kolagen shot, idr. Megi se tako dobro kot za kamero znajde tudi pred njenim objektivom in svoje bogate izkušnje iz obeh strani kamere v obliki izobraževanj in sodelovanj prenaša tudi manjšim podjetjem. Želi si, da bi vsak podjetnik izkoristil moč videa za hitrejšo rast svojega posla.

Megi Milošević Mihajlovski

Magnetizem, video agencija

Saša Češarek, podjetnica, ki jo podjetniška pot v 16 + 3 letih peljala čez številne preizkušnje, vas bo navdušila s svojo neverjetno energijo in zgodbo, ki je dokaz, kako lahko moč videa in osebnega brandinga uporabite tudi samostojni podjetniki in mala podjetja – četudi še nimate potrebnih znanj, izkušenj ali velikih budžetov, imate pa zato veliko tremo pred kamero … Saša bo z nami delila praktične nasvete, ki so njej pomagali izstopiti iz cone udobja, premagati strah pred kamero, da s svojimi videi danes samozavestno pritegne in navduši prave ljudi in to na resnično edinstven, njej lasten način.

Saša Češarek

KSEBI, Mentorstvo za ženske z ambicijami

VTISI IZ PRETEKLIH IZOBRAŽEVANJ & DELAVNIC

“Delavnice so mi dale veliko konkretnega znanja s področja digitalnih kompetenc, ki sem ga lahko takoj uporabila v praksi. Pet delavnic je pokrilo različne tematske sklope, z več teorije na začetku in veliko praktičnih primerov na koncu. Za predstavljene in kasneje praktične primere je bilo uporabljeno gradivo s področja Rdečega Križa Slovenije in nam podobnih humanitarnih organizacij, zato smo že ob samem učenju lahko ustvarjali končne izdelke …”

Silva Duh

Podpredsednica Rdečega križa Slovenije

»Dober in celovit pristop«, »več takšnih dogodkov« in »super dogodek« so bili komentarji, ki smo jih prejeli od udeležencev Majine 4h delavnice, z naslovom Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije. Za nas jo delavnico izvedla v sklopu izobraževanj na SPOT Svetovanje Primorsko-notranjske regije. Zadovoljstvo z izvedbo so uporabniki ocenili z odlično oceno, 4,8 od 5! Zagotovo priporočamo.”

Tomaž Stojanovič, mag. posl. ved

Partner in direktor NEC, Cerknica in vodja SPOT Svetovanje PNR

“Maja nas je navdušila z zelo sistematično pripravljenimi delavnicami. Poglobila se je v značilnosti nevladnih organizacij in delavnice odlično prilagodila. Udeleženci so bili navdušeni, saj so bile delavnice poučne, polne primerov, da je bilo lažje slediti, pa tudi dovolj sistematične, da so udeleženci lahko od nje odnesli največ. Maja udeležence spodbuja k razmišljanju o svoji organizaciji, tako da že na sami delavnici postavijo osnove za nadaljnjo uporabo.”

Tatjana Rant

Vodja regijskega stičišča nevladnih organizacij Primorsko Notranjske regije

PRIJAVA

Zaradi bolj učinkovitega dela, je število mest omejeno na 25 udeležencev.

Cena udeležbe na delavnici je 49 €.

Če bi se dogodka želeli udeležiti, naročite svojo vstopnico prek obrazca. Mesto bo rezervirano za vas, šele ko bo vstopnica plačana.

Če se prijavljate po priporočilu, v obrazcu navedite ime osebe, ki vam je priporočila to delavnico.

Če se prijavite in se vam podrejo plani, vračilo kupnine za vstopnico ni mogoče, je pa vstopnica prenosljiva in lahko namesto vas pride tudi kdo drug (zamenjavo osebe nam nujno sporočite vključno z njihovim kontaktnim podatkom).

Na delavnici bo vsak udeleženec posnel in zmontiral svoj predstavitveni video. S prijavo na delavnico se zato strinjate, da se bo dogodek snemal tako s strani organizatorja kot udeležencev in da tako organizator kot udeleženci lahko objavijo video posnetke in fotografije, ki bodo nastali na dogodku na svojih komunikacijskih kanalih. 

Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte tukaj ali prek Messingerja.

Se veselim da se vidimo in vam pokažemo, kako lahko tudi “mali” izkoristimo polno moč videa za rast svojega posla.

 

The form you have selected does not exist.