S trdnimi temelji do učinkovite komunikacije_brezplačno izobraževanje _Maja Lapajne_09. maj 2023_mobile

PRAKTIČNA DELAVNICA IN DRUŽENJE Z IZMENJAVO IZKUŠENJ

S TRDNIMI TEMELJI DO UČINKOVITE KOMUNIKACIJE

Ne vrtite se v začaranem krogu učenja na lastnih napakah, pridružite se nam in preverite, kako trdni so komunikacijski temelji vašega podjetja ali organizacije, kje so vaše šibke točke in kako jih lahko odpravite. Predstavljeno na konkretnih primerih iz vaše prakse v 7-ih preverjenih korakih.

Kdaj: 9. maj 2023
Kje: Inkubator Postojna
Kako: V živo s pričetkom ob 17. uri
Cena: brezplačno

Število mest je omejeno, prijava je obvezna. 

Morda smo se že srečali na katerem od izobraževanj na temo digitalnega marketinga, temeljev blagovne znamke, učinkovite spletne komunikacije, oblikovanja s Canvo in še več. Tokrat sem za vas pripravila BREZPLAČEN dogodek »S trdnimi temelji do učinkovite komunikacije«.

  • Poiskali bomo priložnosti, kako lahko komunikacijo svojega podjetja ali organizacije naredite za vas lahkotnejšo, učinkovitejšo in hkrati bolj magnetno privlačno za vašo idealno ciljno skupino. Ne za vse, samo za tiste prave ljudi, ki iščejo prav vas in so pripravljeni dobro plačati, saj jim to, kaj in kako počnete, predstavlja res veliko vrednost.
  • Odkrivali bomo šibke točke v vaši obstoječi komunikaciji, ki vam jemljejo čas, denar in kravžljajo živčke, ne prinesejo pa želenih rezultatov, vas držijo na mestu. Se vam je kdaj zgodilo, da ste razočarano zrli v ekran, ko ste porabili ure za piljenje Facebook objave, blog članka za spletno stran ali e-novičk in ni bilo pravega odziva niti navdušenja? Da ste stiskali tisti “osveži” gumb v upanju, da bodo številke le poskočile, pa še kar ni bilo nič? Niste edini …
  • Skupaj bomo poiskali možne rešitve zanje, da boste s svojo komunikacijo dosegli več ljudi, da se bo povečal obisk vaše spletne strani, število všečkov in komentarjev na Facebooku in navsezadnje, da se bo to odrazilo na vašem bančnem računu in številu strank, ki vas bodo navdušeno priporočale naprej.

Delali bomo na vaših konkretnih primerih!

Ob prijavi na dogodek vpišite naslov svoje spletne strani in pri pripravi primerov, ki bodo vključevali konkretne takoj uporabne predloge za izboljšave, bom izhajala iz obstoječe komunikacije udeležencev. Izbrala bom najbolj relevantne primere, od katerih se bomo lahko vsi največ naučili.

Ali je pomembno s čim se ukvarjamo?

Ne. Pravila, ki nam pomagajo postaviti močno, učinkovito, »magnetno« komunikacijo z našo idealno ciljno skupino, so enaka tako za izdelke kot storitve in za vsa področja, tudi za neprofitne organizacije. Deluje za vse.

PROGRAM DOGODKA

1. Priprava na srečanje (10 min)

Nekaj dni pred dogodkom vam na mail pošljem “domačo nalogo”, ki vam ne bo vzela več kot 10 min in bo osnova za uspešno izvedbo delavnice.

2. Izobraževanje: KAKO TRDNI SO VAŠI TEMELJI? (1 ura)

Brezplačno izobraževanje, kjer bomo šli čez 7 ključnih korakov učinkovite komunikacije in iskali priložnosti za njeno izboljšavo.

Gradili bomo na tistih trdne temeljih, na katerih stoji prepričljiva komunikacija, ki prinaša navdušenje pravih ljudi in poslovne rezultate. To ne bo le teorija, saj bo izobraževanje vključevalo analizo primerov in učenje na vaših primerih iz prakse.

3. Delavnica: ČAS ZA RESNICO! (1 ura)

Delavnica, ki vam bo dala jasno takojšnjo povratno informacijo o tem, kako vaš posel vidijo in čutijo drugi, ko prihajajo v stik z vašo komunikacijo.

Bo to skladno s tem, kako vi mislite, da vas drugi vidijo in čutijo? Pogosto se prav tu skriva “čarobna rešitev”, ki pa jo vidimo šele, ko nam drugi nastavijo ogledalo. Pomeni pa ta korak tudi veliko mero poguma, da smo pripravljeni iskreno stopiti nekaj korakov nazaj in res nepristransko pogledati, videti in začutiti, kaj nam odsev v ogledalu sporoča. Kako zelo prav bi vam prišla ta informacija!?

4. Druženje: SKUPAJ SMO MOČNEJŠI (1 ura)

Druženje, kjer si bomo izmenjali izkušnje, aha trenutke iz srečanja, se učili drug od drugega in sproščeno poklepetali. 

Ste pripravljeni pogledati v ogledalo? Ste pripravljeni poskusiti kaj novega, četudi to pomeni, da bo treba stopiti iz cone udobja? Ste pripravljeni stopiti korak naprej, korak višje do svojih želja in ciljev?

Prijavite se, rezervirajte svoje mesto, število mest je omejeno.

BONUS

Primeri iz vaše prakse, z analizo in konkretnimi predlogi izboljšav

Pri pripravi praktičnih primerov bom izhajala iz obstoječe komunikacije udeležencev in bom med njimi izbrala najbolj relevantne primere, od katerih se bomo lahko vsi največ naučili.

Ob prijavi na dogodek zato ne pozabite vpisati URL vaše spletne strani, ali druge relevantne strani.

Kako so z izobraževanji zadovoljni udeleženci?

“Delavnice so mi dale veliko konkretnega znanja s področja digitalnih kompetenc, ki sem ga lahko takoj uporabila v praksi. Pet delavnic je pokrilo različne tematske sklope, z več teorije na začetku in veliko praktičnih primerov na koncu. Za predstavljene in kasneje praktične primere je bilo uporabljeno gradivo s področja Rdečega Križa Slovenije in nam podobnih humanitarnih organizacij, zato smo že ob samem učenju lahko ustvarjali končne izdelke …” 

Silva Duh

Podpredsednica Rdečega križa Slovenije

»Dober in celovit pristop«, »več takšnih dogodkov« in »super dogodek« so bili komentarji, ki smo jih prejeli od udeležencev Majine 4h delavnice, z naslovom Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije. Za nas jo delavnico izvedla v sklopu izobraževanj na SPOT Svetovanje Primorsko-notranjske regije. Zadovoljstvo z izvedbo so uporabniki ocenili z odlično oceno, 4,8 od 5! Zagotovo priporočamo.”

Tomaž Stojanovič, mag. posl. ved

Partner in direktor NEC, Cerknica in vodja SPOT Svetovanje PNR

“Maja nas je navdušila z zelo sistematično pripravljenimi delavnicami. Poglobila se je v značilnosti nevladnih organizacij in delavnice odlično prilagodila. Udeleženci so bili navdušeni, saj so bile delavnice poučne, polne primerov, da je bilo lažje slediti, pa tudi dovolj sistematične, da so udeleženci lahko od nje odnesli največ. Maja udeležence spodbuja k razmišljanju o svoji organizaciji, tako da že na sami delavnici postavijo osnove za nadaljnjo uporabo.”

Tatjana Rant

Vodja regijskega stičišča nevladnih organizacij Primorsko Notranjske regije

PRIJAVA

Zaradi prostorskih omejitev in bolj učinkovitega dela, je število mest omejeno.

Če bi se dogodka želeli udeležiti, mi prosim to sporočite s prijavo na dogodek prek obrazca najkasneje do 4. maja.

Če se prijavite in se vam podrejo plani, prosim to čim prej sporočite, da omogočite prijavo drugi osebi.