Brezplačna intenzivna delavnica za zaposlene in samozaposlene v sklopu projekta MUNERA3 v moji družbi. Štart 28. 3. 2022, 50 pedagoških ur, kombinacija delavnic v živo in ZOOM-a.

Gre za zelo praktične delavnice, kjer boste v enem mesecu zgradili svoj celoten e-mail marketing, tehnično in vsebinsko, od prvega e-naslova do avtomatizacije, segmentacije in personalizacije.

Delali bomo z orodjem za pošiljanje e-pošte Mailerlite, ker omogoča največ funkcionalnosti v brezplačni verziji. Znanja, ki jih boste pridobili, boste lahko aplicirali tudi na katero koli drugo orodje za pošiljanje e-pošte.

Celoten program obsega 50 pedagoških ur in je kombinacija delavnic in samostojnega dela. Družili se bomo online in v živo (Inkubator Postojna), ob ponedeljkih in sredah. Eno srečanje bo trajalo cca. 3 pedagoške ure, začenjali bomo ob 14.00 uri.

Delavnica E-mail marketing od A do avtomatizacije marec 2022

Za koga je ta program?

Če že dolgo odlašate ali ste ravno začeli spoznavati potencial e-mail marketinga ter ste pripravljeni vložiti svoj čas in delo, zgraditi svoj e-mail marketing v enem mesecu, potem je to super priložnost za vas.

V program se prijavite tukaj

Svetujem vam, da če še nimate Mailerlite, da si brezplačen račun ustvarite pred 22.3. saj ga bodo takrat posodobili in če si račun odprete prej, boste imel na voljo obe verziji. Po 22.3. pa bo na novo prijavljenim na voljo le še nova verzija.

Če se registrirate prek tega linka in boste z njim na dolgi rok tako zadovoljni kot jaz, bodo majhno nagrado dali tudi meni.

Za koga ta program ni?

Če ste v časovni stiski in se ne boste mogli 100% angažirati, da boste prisotni na vseh izobraževanjih (v živo in online) in boste sproti delali domače naloge. Ja, tudi te bodo.

Glede na to, da je število mest omejeno, v tem primeru priložnost raje prepustite tistim, za katere je to prava priložnost ob pravem času.  

Obljubim, da bodo še druge priložnosti.

Da jih ne zamudite, se naročite na moje e-novičke in boste zagotovo takoj obveščeni, kdaj in kje. Pa še brezplačen e-priročnik “Od hobija do biznisa in več svobode” vam podarim v zahvalo.

Niste prepričani, ali je program za vas?
Potrebujete več informacij?

Predstavitev programa (in drugih programov v sklopu Munera3 projekta, ki štartajo v tem času) bo v četrtek, 17. 3. ob 18.30. Prijavite se tukaj.

Se veselim druženja z vami, da supaj zgradimo vaš e-mail marketing od A do AVTOMATIZACIJE!

Maja Lapajne

Digitalni marketing za srčne podjetnike