Delavnica marketinga: Tvoj brand Tvoje barve - psihologija barv
2-DNEVNA INTERAKTIVNA IN PRAKTIČNA SPLETNA DELAVNICA

TVOJ BRAND.

TVOJA BARVA.

ODKRIJ SVOJE BARVE IN NJIHOVO MOČ ZA SVOJ POSEL TER USTVARI NEPOZABEN PRVI VTIS

Ste kdaj pomislili, kako močno vpliva izbor barv, ki jih uporabljate v komunikaciji, dizajnu in oblikovanju na vaš posel? Ali ste se že vprašali, ali vaša blagovna znamka uporablja prave barve, ki resnično odražajo vašo identiteto in pritegnejo prave stranke?

 

 

Cilj 2-dnevne delavnice je, da boste znali sami izbrati take barve za svoj brand, ki bodo ne le odsevale vašo identiteto in vrednote, temveč bodo tudi magnetno privlačile vaše idealne stranke.

Skozi praktične vaje in poglobljeno analizo psihologije barv boste pridobili potrebno znanje in samozavest, da boste lahko učinkovito uporabljali barve kot močno orodje v oblikovanju vaše vizualne podobe ter s tem ustvarjali trajen in pozitiven vtis na vaše občinstvo.

Kdaj: 9. in 11. april 2024
Kje: ZOOM
Cena: brezplačno

Ste kdaj pomislili, kako močno vplivajo barve na vaš posel?

Ali ste se že vprašali, ali vaša blagovna znamka uporablja prave barve, ki resnično odražajo vašo identiteto in pritegnejo prave stranke?

Vabim vas na delavnico TVOJ BRAND. TVOJA BARVA., kjer bomo odkrivali moč barv za vaš posel in bomo raziskali:

▶  kako barve oblikujejo vaš biznis,

▶  kako vplivajo na to, kakšne stranke privabljate, ter

▶  kako vas stranke vidijo in začutijo.

Ste vedeli, da:

  • do 90 % prvega vtisa ustvarijo prav barve,
  • barva lahko poveča zavedanje in prepoznavnost blagovne znamke za 80 %,
  • se 93 % potrošnikov odloča o nakupu samo na podlagi vizualnih elementov?

📣 PROGRAM po dnevih

DAN 1
9. april 2024, 15h – 16h

ODKRIJ MOČ BARV ZA SVOJ POSEL

Izvedeli boste, zakaj so barve ključnega pomena za vaš posel in kako lahko pravilna izbira barv vpliva na vaš uspeh. Odgovorili bomo na naslednja vprašanja:

 

▶  Ali tvoj posel potrebuje svoje barve?

Raziskali bomo, ali in kako lahko barve postanejo edinstvena identiteta vašega posla, da boste izstopali iz množice in si vas bodo ljudje zapomnili.

▶   Kako izbira barv vpliva na uspeh vašega posla?

Poglobili se bomo v primere uspešnih podjetij, ki so barve izkoristila v svojo korist, fokus bo na manjših podjetjih, da bo čim bolj relevantno.

▶   Ali barve vplivajo na odločitve strank?

Raziskali bomo, kako barve vplivajo na čustveno odzivanje strank in njihove odločitve o tem, ali bodo sodelovali z nami, ali ne..

▶  Kako izbrati prave barve za svoj brand?

Prvi dan delavnice bomo zaključili s praktičnimi koraki, ki jih moramo narediti, predno začnemo izbirati svoje barve. Le tako bodo izbrane barve odražale vašo identiteto in pritegnile vaše idealne stranke.

DAN 2
11. april 2024, 15h – 16h

IZBERI SVOJO BARVO: PSIHOLOGIJA BARV V PRAKSI

Spoznali boste, kako vsaka barva vpliva na čustva in odločitve ter kako jo pravilno vključiti v svojo blagovno znamko.

 

▶  Psihologija barv: Kaj barve pomenijo in kakšna čustva vzbujajo?

Spoznali boste, kako vsaka barva vpliva na čustveno stanje ljudi in kaj to pomeni za vašo blagovno znamko.

▶  Praktična delavnica: Izberi prave barve za svoj brand.

S pomočjo praktičnih primerov boste sami preverili, ali so vaše trenutne barve ustrezne ali kako jih prilagoditi.

▶  Čas za vaša vprašanja

BONUS

Primeri iz vaše prakse, z analizo in konkretnimi predlogi izboljšav

Pri pripravi praktičnih primerov bom izhajala iz obstoječe komunikacije udeležencev in bom med njimi izbrala najbolj relevantne primere, od katerih se bomo lahko vsi največ naučili.

Ob prijavi na dogodek zato ne pozabite vpisati URL vaše spletne strani, ali druge relevantne strani.

Kako so bili z mojimi dosedanjimi delavnicami in izobraževanji ZADOVOLJNI UDELEŽENCI?  

“Z Majino pomočjo sem postavila trdne temelje svoje blagovne znamke in dobila bolj jasno luč kam in kako morem nadaljevati. Moja komunikacija je dobila rdečo nit, kar se najbolj odraža v komunikaciji na mojih družbenih omrežjih, v kratkem pa bo prenovljena tudi spletna stran. Sodelovanje z Majo bi svetovala vsakemu, saj zna resnično poslušati. Začutila je mojo poslovno zgodbo in cilje, ki jih želim doseči, je zelo topla in prijazna oseba in ima res ogromno strokovnega znanja. Toplo priporočam.”

Nina Slavec

Slavec design

“Moj največji izziv je bil, da moja digitalna komunikacija ni imela rdeče niti, vsebina je bila bolj amaterska in zato ni prinesla željenih rezultatov. Danes moje marketinške aktivnosti postajajo vedno bolj strukturirane in profesionalne, kar se že kaže tudi na rezultatih. Maja ne samo, da je strokovno podkovana, ampak je tudi izjemno prijazna, dostopna in topla oseba, ki ti resnično prisluhne, obenem pa te nežno poriva naprej tja, kamor si sam ne bi upal. ”

Ana Bergant

Follow Your Joy

“K Maji sem prišla, ker sem želela priti do »orodij«, da bi s svojimi izdelki postali bolj uspešni in prepoznavni na trgu. Začeli sva čisto na začetku. Sedaj imam jasnejšo sliko, kaj digitalni marketing je, spoznala sem kaj vse smo izpustili, predno smo se lotili posla in kako pomembno je, da z majhnimi koraki prehodiš dolgo pot. Maja je zelo srčna oseba, vedno pozitivno naravnana, z veseljem deli svoje znanje, pomaga, te usmerja. Ima širok nabor znanja, zato stvari vidi drugače in ti zna to tudi predstaviti. Res sem vesela, da je Maja del naše zgodbe.”

Martina Vrh

Žaži

“Delavnice so mi dale veliko konkretnega znanja s področja digitalnih kompetenc, ki sem ga lahko takoj uporabila v praksi. Pet delavnic je pokrilo različne tematske sklope, z več teorije na začetku in veliko praktičnih primerov na koncu. Za predstavljene in kasneje praktične primere je bilo uporabljeno gradivo s področja Rdečega Križa Slovenije in nam podobnih humanitarnih organizacij, zato smo že ob samem učenju lahko ustvarjali končne izdelke …”

Silva Duh

Podpredsednica Rdečega križa Slovenije

»Dober in celovit pristop«, »več takšnih dogodkov« in »super dogodek« so bili komentarji, ki smo jih prejeli od udeležencev Majine 4h delavnice, z naslovom Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije. Za nas jo delavnico izvedla v sklopu izobraževanj na SPOT Svetovanje Primorsko-notranjske regije. Zadovoljstvo z izvedbo so uporabniki ocenili z odlično oceno, 4,8 od 5! Zagotovo priporočamo.”

Tomaž Stojanovič, mag. posl. ved

Partner in direktor NEC, Cerknica in vodja SPOT Svetovanje PNR

“Maja nas je navdušila z zelo sistematično pripravljenimi delavnicami. Poglobila se je v značilnosti nevladnih organizacij in delavnice odlično prilagodila. Udeleženci so bili navdušeni, saj so bile delavnice poučne, polne primerov, da je bilo lažje slediti, pa tudi dovolj sistematične, da so udeleženci lahko od nje odnesli največ. Maja udeležence spodbuja k razmišljanju o svoji organizaciji, tako da že na sami delavnici postavijo osnove za nadaljnjo uporabo.”

Tatjana Rant

Vodja regijskega stičišča nevladnih organizacij Primorsko Notranjske regije

PRIJAVA

Zaradi učinkovitega dela, da lahko v sklopu delavnice podam povratno informacijo vsem udeležencem, je število mest omejeno.

Na brezplačno 2-dnevno delavnico se prijavite prek obrazca. Če bi slučajno imeli težave pri prijavi, mi, prosim, pišite in vse urediva.

Posnetki bodo na voljo, ponovitve pa v kratkem ne bo.

Se veselim, da se vidimo!

Maja Lapajne