Digitalni marketing_Brezplačna delavnica in izobraževanje_online 2023_landing

3-DNEVNA INTERAKTIVNA IN PRAKTIČNA SPLETNA DELAVNICA

Dobrodošli! Ta stran je namenjena izvedbi 3-dnevnega izobraževanja s praktično delavnico, katerega namen je, da vsi udeleženci dobite vsaj eno konkretno idejo, kako lahko izboljšate svojo komunikacijo, da bo bolj učinkovito pritegnila in navdušila prave ljudi in prinesla poslovne rezultate.

Kdaj: 3 dni, od 21. do 23. maj 2024

Kje: ZOOM med 15. in 16. uro

Vsi posnetki bodo na voljo nižje na tej strani do nedelje, 26. 5. konec dneva.

PREDPRIPRAVA

Predpriprava vam ne bo vzela več kot 10 min in je osnova za uspešno izvedbo delavnice s katero boste dobili pomembne uvide v svojo komunikacijo in prepoznali priložnosti za izboljšave.

#1 PRVI DEL

Razmislite in zapišite si odgovor na ti dve vprašanjii:

1. Kako si želim, da mene in moje podjetje vidijo drugi? Katere 3 besede najbolje opišejo nas in naše podjetje?

Primer: Želim, da nas vidijo kot strokovne, zanesljive in strastne do tega, kar delamo.

 

2. Kako se ljudje ob nas počutijo? (3 čustva)

Primer: Želim, da se ljudje, ko pridejo v stik z nami ali našo komunikacijo, ob nas počitijo varne, navdušene in pomirjene, da so našli pravo rešitev, ki bo delovala za njih.

 

Če imate več opisov in čustev, jih lahko zapišete toliko kot jih imate (optimalno je 4 do max 7).

#2 DRUGI DEL

Naredite KOLAŽ vaše najbolj relevantne komunikacije (v jpg ali png obliki). Potrebovali ga boste za izvedbo praktične delavnice, ki je bila po mnenju udeležencev v živo najboljši del dogodka, z največjo vrednostjo. Zato se vam res splača potruditi in nalogo narediti.

V kolaž vaše komunikacije lahko vključite: sliko vaše vstopne spletne strani (to kar vidite na ekranu, ko pridete na svojo stran), sliko profila na družbenih omrežjih, sliko objave iz družbenih omrežij, sliko vizitke, sliko oglasa, letaka, brošure, sliko iz stojnice na prodajnem dogodku ali vašo tipično poslovno sliko, še posebej, če ste vi obraz podjetja.

Primer kolaža moje komunikacije za navdih, kjer najdete objave iz mojega Facebooka in Instagrama, posnetek vstopne strani na spletni strani, moja vizitka …):

Vložite teh 10 min v pripravo na dogodek, ker vam obljubim, da boste dobili res dober, nepristranski uvid v to, kako vas drugi vidijo in čutijo, kar je prvi korak do učinkovite komunikacijske strategije, ki bo magnetno pritegnila prave stranke in prinesla poslovne rezultate, ki si jih želite.

Če boste potrebovali kakšno dodatno informacijo, prosim, javite, pa ne komplicirajte preveč z nalogo. Izberite nekaj res najbolj tipičnih vizualov za vas. Če boste zelo v dvomih, kaj vključiti, me lahko vedno kontaktirate in bomo zagotovo našli hitro in učinkovito rešitev: SAMO NE 10 MINUT PRED DELAVNICO 🙂

DAN 1

Tukaj si lahko pogledate posnetek prvega dneva, si prenesete vse predloge, ki vam bodo v pomoč tudi v prihodnje ter preverite, kaj je za domačo nalogo do naslednjič.

DOMAČA NALOGA

1. Kje trenutno si? Prenesi in izpolni Delovni list 1: Kje se skrivajo priložnosti za večjo učinkovitost moje komunikacije.

Kviz ti bo v pomoč, da dobiš bolj jasen vpogled v svojo komunikacijo in kje se skrivajo tvoji največji potencali za izboljšanje komunikacije.

2. Pripravi se na jutrišnjo praktično delavnico. Je kolaž pripravljen? Si se prijavila v Facebook skupino? (Link ste dobili po e-pošti).

3. Tukaj si lahk preneseš še dodatno pomoč za jutrišnjo delavnico: Nabor opisov in čustev iz katerih lahko izhajaš ali jih uporabiš za inpiracijo pri določitvi svojih 5 opisov in 5 čustev, kako želiš, da te drugi vidijo oz. začutijo. 

DAN 2

DOMAČA NALOGA

1. V Facebook skupini objavi svoj kolaž in link do svoje predstavitvene strani (spletna stran, Facebook stran, Instagram …)

2. 7 udeleženkam pod objavo v komentarju napišeš, na način kot smo delali na delavnici in boste že videli komentarje:

  • 3 OPISE: Kako bi jih opisali nekomu, po tem, ko ste videli kolaž/spletno stran za par sekund? Delujejo …
  • 3 ČUSTVA: Kako se počutite ob njihovi komunikaciji? Lahko opisno.
  • JASNOST KOMUNIKACIJE: Obiščite njihovo spletno stran, Facebook stran, Instagram ali drugo stran in odgovorite na ta tri vprašanja:
    1. Kaj ponujajo? Kaj delajo?
    2. Kako bo to izboljšalo življenje njihove stranke?
    3. Kaj mora stranka narediti, da lahko to dobi?

POMEMBNO: Ko komentirate je najbolj pomembno, da ste res iskreni, da zapišete točno tako kot vi vidite ali čutite, z dobro namero, da bo ta informacija zelo dragocena za prejemnika. Če ne vemo kje so težave, potem ne vemo, kaj lahko izboljšamo, ali ne? 🙂

Tukaj si lahk preneseš še dodatno pomoč za OPISE in ČUSTVA: Nabor opisov in čustev iz katerih lahko izhajaš ali jih uporabiš za inpiracijo.

3. Pripravi se na jutrišnji finale:  Poglejte, kako se opisi in čustva udeleženk skladajo s tistimi, ki ste jih zapisali vi. Kje so razhajanja?

 

Jutri pogledamo: KAKO NAPREJ!

Kako pridobljene informacije iz izobraževanja in delavnice uporabimo za izboljšanje svoje komunikacije. Kje so priložnosti, kaj so pravi naslednji koraki za vas.

 

DAN 3

V tretjem dnevu smo vse povezali v celoto in dobili odgovor na ključno vprašanje: kaj je moj prvi pravi korak v smer bolj učinkovite komunikacije, ki bo pritegnila prave stranke in prinesla tudi poslovne rezultate – kako se premaknemo iz točke, kjer smo sedaj, kako nas drugi vidijo in čutijo tja, kamor si želimo. Pogledali smo si razhajanja in kje se skrivajo priložnosti za izboljšave za nas.

To izobraževanje pa je bilo le delček tega, kar vas časa v šoli marketinga Tvoj posel. Tvoj brand., ki ponovno odpira svoja vrata.

JE ČAS ZA VEČ? 

Si želite narediti konkretne premike v naslednjih 5-tih mesecih – zgraditi strategijo svoje blagovne znamke, njeno celostno podobo in marketinško strategijo?  Si želite jasne strukture in korakov? Si ne želite več izgubljati časa, energije in denarja za delne rešitve in da vse sami pogruntate? Je bilo dovolj?

Če je odgovor JA, potem lepo vabljeni, da se nam pridružite v mentorskem spletnem programu šole marketinga: TVOJ POSEL. TVOJ BRAND. in svoj posel, svojo komunikacijo dvignete na naslednji nivo:

📅 Začnemo že 3. junija 2024

🙋‍♀️ prostih je še 5 mest (od 8)

🎁 udeleženci tega spletnega izziva prejmete 20% popust, če se nam pridružite do vključno torka, 28. maja 2024. Cena s popustom znaša 1.777 € za enkratno plačilo in 6 x 319 € pri plačilu na 6 obrokov.

▶ Več informacij o šoli – kaj vse vključuje, kako poteka, kakšne izkušnje so imeli pretekli udeleženci, za koga je primerna … Navedene cene na predstavitveni strani ne vključujejo 20% popusta, navedene so polne cene šole marketinga.

▶ Prijavi se na brezplačni neobvezujoči posvet, da se spoznava, pogledava, kako se ujameva in preveriva, ali in kako vam ta program lahko pomaga doseči vaše srčne poslovne cilje bolj lahkotno in hitreje.

 

Tečaj marketinga od a do  2024_m

 Vam je bilo izobraževanje všeč?

Poznate koga, ki bi si ga z veseljem pogledal?

Prosim, povabite ga, da se prijavi in takoj bodo dobili dostop do vseh vsebin, tako da ne bodo nič zamudili. Posnetki bodo na voljo do nedelje konec dneva.

Če se prijavi po vašem priporočilu, naj v polje za prijavo vpiše vaše ime. Med vsemi, ki boste v naš krog povabili še kakšnega srčnega podjetnika ali podjetnico, bom izžrebala eno darilce – Individualni posvet, 1:1, v trajanju 60 min, ki ga lahko koristite do konca tega leta (vrednost 240 €).